Takabilirsin.Yeni PC aldım ama 220gb depolaması var önceden sahip olduğum laptopda 400gb hard disk vardı onu çıkaeıp pc kasasına takabilirmiiym?
anakart falan sıkıntı etmez değilmi hocamTakabilirsin.
Sıkıntı olmaz.anakart falan sıkıntı etmez değilmi hocam
tak kanki aynı hard disk sonuçtaYeni PC aldım ama 220gb depolaması var önceden sahip olduğum laptopda 400gb hard disk vardı onu çıkaeıp pc kasasına takabilirmiiym?
peki takması kolaymı kendi başıma takabilirmiyim yanitak kanki aynı hard disk sonuçta
Takabilirsin tornavida setin vs varsa 1 videoya bakarpeki takması kolaymı kendi başıma takabilirmiyim yani
takarsınYeni PC aldım ama 220gb depolaması var önceden sahip olduğum laptopda 400gb hard disk vardı onu çıkaeıp pc kasasına takabilirmiiym?
tornavida kullanmayı biliyorsan takarsın laptobunun youtubeden açılma videosunu izle açılma şekilleri farklı olabiliyor laptopların sonra hdd yi al tak pc ye normal takar gibi bu kadarpeki takması kolaymı kendi başıma takabilirmiyim yani
takabilirsin kanka girişleri aynı zaten bi aç bak zaten anlicaksın nasıl takıldığınıpeki takması kolaymı kendi başıma takabilirmiyim yani
hocam bir kablo psu'dan gelecek, bir kablo harddisk'ten anakarta gidecek, montelemekle uğraşmıyorsan hareket etmeyeceği bir yerde öylece de bırakabilirsin, fakat imkanın varsa monteleYeni PC aldım ama 220gb depolaması var önceden sahip olduğum laptopda 400gb hard disk vardı onu çıkaeıp pc kasasına takabilirmiiym?