Laptop iç donanımlarından anlamıyorum öneri istiyorum

Reaksiyon skoru
3
Öncelikle herkese merhabalar.Arkadaşlar benim dizüstü bilgisayar almam gerek fakat işlemcilerden modellerinden anlamıyorum Donanım Arşivi youtube kanalında bir iki video izledim neredeyse sistemin çoğu yükü işlemcide bana 4.000-6.000tl arası önerebileceğiniz yüksek performans alabileceğim bir dizüstü bilgisayar var mıdır? Marka hiç önemli değil 8-12-16gb ram ortalama bir ssd ve hem oyun hemde eğitimim için iş görebilecek ekan kartı bir bilgisayar arıyorum sanırım verdiğim fiyata biraz zor ama Casper nirvana S500 inceledim i5 10.th işlemci 16gb ram 256 +400 gb ssd NVIDIA® GeForce® MX230 2 GB GDDR5 64 Bit gibi imkanlar sunabiliyor ama amd işlemcili cihazlar daha ucuz oluyor fakat benim için uzun kullanımlı çoğu oyunda iş yapan bir bilgisayar olur mu emin değilim.Simdiden teşekkür ediyorum.

Kesinlikle acer nitro 5 Ben de 2 ay önce aldım kararsızdım ama iyi ki aldım çok memnunum

Kesinlikle acer nitro 5 Ben de 2 ay önce aldım kararsızdım ama iyi ki aldım çok memnunum
Yanıt için teşekkür ederim listeye ekleyip bakacağım şuan üç model belirledim Onu da dördüncü olarak ekleyeceğim
Screenshot_20200531-224403_Chrome.webp
Screenshot_20200531-234047_Chrome.webp
Screenshot_20200531-224429_Chrome.webp
Screenshot_20200531-224403_Chrome.webp

Ekran kartı iyi bir bilgisayar almazsanız işlemci ne kadar iyi olursa olsun oyun oynayamazsınız bilgisayarlarda tercihiniz Asus acer msı gibi markalar olsun bu markalar kendini kanıtlamış firmalardır

Ekran kartı iyi bir bilgisayar almazsanız işlemci ne kadar iyi olursa olsun oyun oynayamazsınız bilgisayarlarda tercihiniz Asus acer msı gibi markalar olsun bu markalar kendini kanıtlamış firmalardır
Evet kesinlikle katılıyorum fakat kendini kanıtlamış markalar da işte diğer markalarla aynı iç donanıma sahip bir cihaz için çok rahat 1.000 tl civarı fark ödetiyor sırf markadan dolayı benim marka gibi bir takıntım yok sadece performansı iyi almak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,515
Üyeler
190,228
Son üye
conjuror_discolor163
Geri