Neler Yeni

Laptop icin aksesuar önerisi

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Laptopun altinda klavye kullanmak ve oyunlarda monitore yakin olmak icin soyle birsey alacağım laptop yanında başka gerekli diyebileceginiz aksesuar var mi ? (Sogutucu demeyin bu attığım daha fazla ise yarar onlardan)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Benim istedigim gibi yok ve 9 derece bile düşüş oluyormuş
yani sen bilirsinde her türlüde olsa iş görüyor en basidinden bende a 101 in soğutcusu var yükseklik ayarınıda yapıyorum soğuuyorda ama genede sen bilirsin

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani sen bilirsinde her türlüde olsa iş görüyor en basidinden bende a 101 in soğutcusu var yükseklik ayarınıda yapıyorum soğuuyorda ama genede sen bilirsin
Hyr dedigim gibi fps oyunlari oyunuyorum 15.6 inc küçük yakinlasmam lazım klavye almak istiyorum 10metre uzakta duracak sonrasi silver 3

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye kullanmam icin o sekilde yapmam gerekiyor diger sekillerde boyun fıtığı garanti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vakumlu sogutucular varmış ekstra masraf yapıp daha iyi sogutma alabilirim o sekilde yapmayi planlıyorum

byzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özdemir Poyraz
Klavye kullanmam icin o sekilde yapmam gerekiyor diger sekillerde boyun fıtığı garanti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vakumlu sogutucular varmış ekstra masraf yapıp daha iyi sogutma alabilirim o sekilde yapmayi planlıyorum
Vakumlu soğutucular bilgisayarının dahili fanlarını bozuyor. Çok şikayetçisi var, haberin olsun.
Onun yerine baştaki gibi hava giriş çıkışlarını açığa çıkaran bir stand işini görücektir. Stand olarak http://laptdesign.com/ laptop standlarını öneririm kendimde kullandım halende aktif kullanıyorum. Kalite ve portatiflik açısından gayet iyi. Hepsiburada satışlarıda bulunuyor.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Vakumlu soğutucular bilgisayarının dahili fanlarını bozuyor. Çok şikayetçisi var, haberin olsun.
Onun yerine baştaki gibi hava giriş çıkışlarını açığa çıkaran bir stand işini görücektir. Stand olarak http://laptdesign.com/ laptop standlarını öneririm kendimde kullandım halende aktif kullanıyorum. Kalite ve portatiflik açısından gayet iyi. Hepsiburada satışlarıda bulunuyor.
Bunlara bende bakmistim ama aklimsan su geçti acaba ısı degerleri artar mı ?

byzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özdemir Poyraz
Bunlara bende bakmistim ama aklimsan su geçti acaba ısı degerleri artar mı ?
Şu an da düz bir masa da kullanıyorsan stand alıp sıcaklık artma şansı yok, tabi alacağın standın laptopunun hava çıkışlarına uygun olmasına dikkat etmelisin.

Top Bottom