Neler Yeni

Öneri Laptop için klavye önerisi

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar ben normalde laptop klavyesi kullanan insanım ancak koltuğun büyüklüğü masanın kısalığı yüzünden laptop yükseltici kullanıyorum kambur kalmamak için ancak bu sefer de klavye kullanırken acılı ve yukarda kaldığı için wsad tuşları gibi tuşları oyun oynarken laptopun köşe kısmı bileğime batıyor bundan dolayı 3-5k arası klavye önerirseniz %60 olabilir klavyeler hakkında çok bir bilgim yok switch vs onları da açıklarsanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben baktım tam bilmiyorum ama wraith nasıl alınır mı fiyatına

Hocam şu anda gaming gen de akko klavyeler var onlara bir bakın derim. Bütçenize göre 1-2 tane kendi önerimi ekleyim.

(%60 hall efect klavye. Çok fazla rekabetçi oyun oynuyorsanız tercih edilebilir. Beyazı da var.)

(En üst seviye mekanik klavyelerden. %75 boyut. Bütçeniz dediğiniz gibi yüksekse bu fiyata kaçırmayın.)

(%75 hall effect klavye. Bu da birinci gibi hall effect rekabetçi oyunlar fazla oynuyorsanız tercih edebilirsiniz ama ses ve hissiyat olarak normal mekanik klavyelerden kötüler bence, tercih sizin.)

Ayrıca iyzico indirimini kullanmayı unutmayın. %15 indirim veriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Rrom

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Cevap için teşekkürler peki çok ses çıkartır mı?

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Hocam sağolun beğendim peki wraith diye bir marka var o da güzel gibi ona ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ayrıca LCD ekran olan da önerebilir misiniz ekranlı olan %100 vs de olabilir

Son düzenleme:
Hocam sağolun beğendim peki wraith diye bir marka var o da güzel gibi ona ne dersiniz

Hocam ayrıca LCD ekran olan da önerebilir misiniz ekranlı olan %100 vs de olabilir
Hocam wraith aslında bu tarz ürünler satan bir site ama wraith w75 adında hall efect bir klavyeleri var. Siz sanırım ondan bahsediyorsunuz. W75 kullanıp memnun olanları da gördüm ama bazıları hassasiyeti fazla düşürünce sorun yaşadıklarını söylemiştiler.

Ekranlı klavye olarak Ajazz Ak820 pro ve Darmoshark K8 var. Normalde ajazz fiyatına göre alınabilir bir klavye ama yukarda ikinci attığım monsgeek m1 v5 varken tercih etmezdim. Darmoshark olan da bence o paraya değmez ama ekranlı klavye istediğiniz için gösterdim sadece.

• Beğen

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Sağolun hocam mod-007 veya M1 V5 düşünüyorum sizce hangisini almalıyım birde M1 V5 in beyazı varmıdır?

Sağolun hocam mod-007 veya M1 V5 düşünüyorum sizce hangisini almalıyım birde M1 V5 in beyazı varmıdır?
Beyazı yok hocam maalesef. Beyaz olan model var ama o hall efect olan bir versiyonu ve gereksiz pahalı.

Beyazı yok hocam maalesef. Beyaz olan model var ama o hall efect olan bir versiyonu ve gereksiz pahalı.
Ama aldıktan sonra klavyenin kendi keycaplerini satıp ortalama 500-600 civarına kendi zevkinize göre keycaps bulabilirsiniz. Tabi kasanın rengi değişmez ama yapacak bir şey yok.

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk

Ama aldıktan sonra klavyenin kendi keycaplerini satıp ortalama 500-600 civarına kendi zevkinize göre keycaps bulabilirsiniz. Tabi kasanın rengi değişmez ama yapacak bir şey yok.
Hocam mod 007 düşünüyorum şu an ama keycaps için onerebileceginiz site vs var mı?

temu, aliexpress , bu forumun ikinci el kısmında sıfır keycaps satanlar var. Bir de sahibindende falan satanlar oluyor. Türkçe keycaps istiyorsanız (yani ingilizce olanlardan farkı ş,i,ç fln da var.) wraithin keycapleri vardı. Aklıma gelen bunlar. Ama temudan falan alırken yorumlara falan dikkat edin, bazıları fazla kaliteli olmuyor.

Mod 007 ye baktım ama aynı parayı veriyorken benim attığım daha kaliteli ama tabi zevk meselesi. Hangisini sevdiyseniz onu alın hocam.

Son düzenleme:
  • Beğen

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Önerileriniz için teşekkürler belki kara cuma tarzı indirimleri bekleyip alabilirim o zamana kadar da düşünürüm

Hocam 1-2 sorum daha olacak Keychron K6 ya da keychron nasıl veya gamepower gasket nasıl?

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkürler belki kara cuma tarzı indirimleri bekleyip alabilirim o zamana kadar da düşünürüm

Hocam 1-2 sorum daha olacak Keychron K6 ya da keychron nasıl veya gamepower gasket nasıl?
İlk olarak gamepower gasket tam boy ve ekranlı olması güzel ama bana kalırsa o parayı hak etmez. Tam boy klavyeler kalitesine göre gereksiz şekilde pahalı oluyor genelde. Kendi tavsiyem numpad zorunluysa sonradan 200-300 liraya satılan sadece numpad olan kısımlar var, onlar tercih edilebilir. Fiyatını göz ardı edersek özellikleri iyi olan bir klavye.
Keychronlar hakkında yeterli bilgim yok ama bildiğim kadarıyla tr de gereksiz pahalı. Ayrıca ses ve hissiyat olarak hiç hoşuma gitmiyorlar.

Akko klavyelerden almayı düşünüyorsanız stoklar hızlı bitebiliyor. Haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,519
Üyeler
169,138
Son üye
Durandal
Top Bottom