Neler Yeni

Öneri Yazılım için klavye önerisi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,960
İsim
yusuf ecer
Olmamalı yazacaktım hocam, uyarı için teşekkür ederim düzelttim.
Beyaz ve siyah olarak alabileceğiniz ;
İkisi de tr layout, hotswap, üst aluminyum kasa. Kablosuz desteği yok.
Eğer ANSI layout da olur kablosuz olması daha önemli derseniz;
Hotswap, stok switchler ve keycapsler çok iyi. Blueetoth, wireless, kablolu kullanabilirsiniz. Atılan tüm klavyeleri eleyip bunlardan birine yönelin.
Ayrıca; dah uygun bir seçenek olarak kablosuz tam boy tarafında ak992de 2700 civarına bulunabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz oynar düzgün bir şey olsun da. Ama 3k yı geçmemeyi tercih ederim.

Bu markayı bilmiyorum arkadaşlar nasıldır sizce?
Fenasal kötü. Yay sesinden başınız ağrır.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Beyaz ve siyah olarak alabileceğiniz ;
İkisi de tr layout, hotswap, üst aluminyum kasa. Kablosuz desteği yok.
Eğer ANSI layout da olur kablosuz olması daha önemli derseniz;
Hotswap, stok switchler ve keycapsler çok iyi. Blueetoth, wireless, kablolu kullanabilirsiniz. Atılan tüm klavyeleri eleyip bunlardan birine yönelin.
Ayrıca; dah uygun bir seçenek olarak kablosuz tam boy tarafında ak992de 2700 civarına bulunabiliyor.

Fenasal kötü. Yay sesinden başınız ağrır.
Hocam yukarıda da belirttiğim gibi sıkıştırılmış istemiyorum ya. Çok sağolun öneriler için. Numpad vs. bölümleri net şekilde ayrılmış olmasını istiyorum. Alan sıkıntım yok masada.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,960
İsim
yusuf ecer
Hocam yukarıda da belirttiğim gibi sıkıştırılmış istemiyorum ya. Çok sağolun öneriler için. Numpad vs. bölümleri net şekilde ayrılmış olmasını istiyorum. Alan sıkıntım yok masada.
Hocam 2024 yılında hotswap olmayan bir klavye almak gerçekten akıl işi değil. En baba klavyede 3-4ay sonra çift basma veya basmama sorunu yaşamanız an meselesi. Ya garantilik olacaksınız ya da garanti bittiğinde ürünü çöpe atıcaksınız. Ayrıca iğrenç bir şekilde yay sesi ve space gibi büyük tuşlarda sallantı yaşayacaksınız. Hotswap bir klavyede ise herhangi bir tuş çift basma veya basmama yaptığında 20tlye bir switch alıp, usb takar gibi takıp yolunuza devam ediceksiniz.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Hocam 2024 yılında hotswap olmayan bir klavye almak gerçekten akıl işi değil. En baba klavyede 3-4ay sonra çift basma veya basmama sorunu yaşamanız an meselesi. Ya garantilik olacaksınız ya da garanti bittiğinde ürünü çöpe atıcaksınız. Ayrıca iğrenç bir şekilde yay sesi ve space gibi büyük tuşlarda sallantı yaşayacaksınız. Hotswap bir klavyede ise herhangi bir tuş çift basma veya basmama yaptığında 20tlye bir switch alıp, usb takar gibi takıp yolunuza devam ediceksiniz.
Hocam alan sıkıntım yok. Klavyedeki bölümlerin ayrı ayrı olması benim için bir dealbreaker.

Şuan öneriler arasından şunu almaya en yakınım.

ama bütçe biraz zorlanıp şu alttaki mi alınmalı emin olamadım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,960
İsim
yusuf ecer
Hocam alan sıkıntım yok. Klavyedeki bölümlerin ayrı ayrı olması benim için bir dealbreaker.

Şuan öneriler arasından şunu almaya en yakınım.

ama bütçe biraz zorlanıp şu alttaki mi alınmalı emin olamadım.
Ben paranızı koruyup daha iyi ürün almanızın peşindeyim. O ayrıklığa kas hafızanızın alışması maksimum 3 gün sürecek. Attığınız klavyeler ve önerdiğim klavyeleri yan yana koysanız dokunasınız bile gelmez öyle söyleyim.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Ben paranızı koruyup daha iyi ürün almanızın peşindeyim. O ayrıklığa kas hafızanızın alışması maksimum 3 gün sürecek. Attığınız klavyeler ve önerdiğim klavyeleri yan yana koysanız dokunasınız bile gelmez öyle söyleyim.
Yok hocam sıkışık klavyeleri kullandım alışamadım. Ama teşekkürler ilgilendiğiniz için.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
mershadow
En baba klavyede 3-4ay sonra çift basma veya basmama sorunu yaşamanız an meselesi.
microsoftun bir membran klavyesini birkaç yıl kullanmıştım sorun yaşamadım. Aldıktan ertesi günde bozulabilir 3 ay veya 1 sene sonrada. Şans işi...

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,960
İsim
yusuf ecer
microsoftun bir membran klavyesini birkaç yıl kullanmıştım sorun yaşamadım. Aldıktan ertesi günde bozulabilir 3 ay veya 1 sene sonrada. Şans işi...
Membran diyorsunuz hocam :D
Mekanik klavyeler fizikleri gereği buna mahkum, şans ile alakası yok. O yüzden bu durum yaşandığında sıkıntıyı minimuma indiriyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,995
Üyeler
161,535
Son üye
keremddjkdkd
Top Bottom