- Bütçe
- 18000
Arkadaşlar gaming laptop alacağım çok yüksek özellikli oyunlar oynamayacağım. Bütçem 18k. Bunlar arasında çok büyük fark varmı? Karşılaştırma sitelerinde 3050ti daha 3050den daha kötü sonuç vermiş. Öneriniz nedir?
W değerini yüksek cihazlar genellikle monsterda.W değeri ne olmalıdır?
MONSTER ABRA A7 V11.5.3 CİHAZINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE UYGUNMUDUR?
Hayır o kadar bütçeye direkt n11 den monsterin kendisinin sattığı tulpar T5 v20.3 al geç bileşenleri iyi 2 gün önce bende onu sipariş ettim konu açmıştım bende kimse takmadı bile sana tavsiyem bu yönde n11 deki mağazasıyla hb arasında 300 TL oynuyor aklında bulunsunMONSTER ABRA A7 V11.5.3 CİHAZINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE UYGUNMUDUR?
https://www.google.com/shopping/pro...ifm_Lq9IT2AhVEGNMKHaDXBBsQlegIegQIAhB0&ictx=1 buna bı bakArkadaşlar gaming laptop alacağım çok yüksek özellikli oyunlar oynamayacağım. Bütçem 18k. Bunlar arasında çok büyük fark varmı? Karşılaştırma sitelerinde 3050ti daha 3050den daha kötü sonuç vermiş. Öneriniz nedir?
Hocam Ankara da iseniz sıfır ayarında laptop um var nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum düşünürseniz gtx 1660ti 6gb ekran kartlı 17,3 inçArkadaşlar gaming laptop alacağım çok yüksek özellikli oyunlar oynamayacağım. Bütçem 18k. Bunlar arasında çok büyük fark varmı? Karşılaştırma sitelerinde 3050ti daha 3050den daha kötü sonuç vermiş. Öneriniz nedir?