Neler Yeni

Yazılım için Laptop Önerisi

yusuf34

80+ Silver
Ekran kartlarında TDP kısıtlaması mı bulunmakta?
işlemci limitli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam öğrenmiş oldum.

Hocam bu laptopların ramini nerden ekleme yapıyoruz harici olarak? Asus servisi arayıp mı talep ediyoruz ram takviyesini? Çünkü ilk başlarda 8 gb idare etsemde min 16gb şart benim için.
alıp kendin ekleyebilirsin asus servisi berbat kendin tak daha iyi

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
3050 Direkt Kötü Bir Kart. Üstelik Laptop'a eklenince daha da kötü oluyor. F/P Diyeceğim, değil. Performansı iyi diyeceğim yine değil. Laptoplarda Performans daha çok Watt'a göre belirleniyor. Lenovo LOQ Al, Yoluna, Rahatına Bak.
İyi hoş da arkadaş oyun için istemiyor yazılım için işlemci önemli 3050 orta seviye grafik kartları için gayet yeterli üst düzey oyun geliştirmek isterse de Kasa dizer kasaya üst düzey ekran kartı alır

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Hocam bu laptopların ramini nerden ekleme yapıyoruz harici olarak? Asus servisi arayıp mı talep ediyoruz ram takviyesini? Çünkü ilk başlarda 8 gb idare etsemde min 16gb şart benim için.
Bu laptoba uygun ram alıp kasanin arka kapağını açıp kendiniz takabilirsiniz hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mahir Cengiz

Laptobu alınca cpu z den ramin mhz cl ve voltaj değerlerine bakıp marka farketmeksizin aynı değerlere sahip ram alırsan uyum sıkıntısı yaşamadan kullanırsın maks 5 dakikanı alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Etirnese Negative
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim Alanları
Arka kapağı kendim açmam garanti kapsamının dışına çıkmasına sebep olmuyor yani Asus laptoplarda, doğru anladıysam.

Laptobu alınca cpu z den ramin mhz cl ve voltaj değerlerine bakıp marka farketmeksizin aynı değerlere sahip ram alırsan uyum sıkıntısı yaşamadan kullanırsın maks 5 dakikanı alır.
Anladım hocam, not ettim yazdığınızıı. Teşekkür ederim.
İyi hoş da arkadaş oyun için istemiyor yazılım için işlemci önemli 3050 orta seviye grafik kartları için gayet yeterli üst düzey oyun geliştirmek isterse de Kasa dizer kasaya üst düzey ekran kartı alır
Evet, doğru işlemcinin benim için daha çok önemi var. Ekran kartı için çok fazla fikrimi değiştirmem.

xTURANN

80+ Silver
Attığı Linklerde ki Laptopların Arasında Az Bir Fiyat Farkı var. DLSS 3.0'lı 4050 Dururken, 3050'yi ne yapsın ? 4050'de çok iyi değil. 2.Elde 4060'lı Victus bakabilir fakat 0 alıyorken 3050 Rezilliğine bakmayıp 4050 Tercih etmesi çok daha mantıklı.

Top Bottom