Benim kullandığım güzel ucuz macun.bütçem max 100 lira gaming laptop için termal macun önerisi istiyorum :c
ZM-STC9'a bakabilirsin, fiyatı da uygun şu an.
Zalman Zm-stc9 4gr 9.1w Yüksek Permformans Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Zalman Zm-stc9 4gr 9.1w Yüksek Permformans Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
0.7 kw/h değer için 40 tl fazla vermeye gerek yok.Bende bunu almayı düşünüyorumZalman Zm-stc9 4g. Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zalman Zm-stc9 4g. Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Yapışkan gibi çok iyi değil soğutma performansı olarak iyi ama zalman almak daha mantıklı.artic mx4
1.5 gram şey için 48 TL çok mantıksız. Her ne kadar 1-2 yenilemede yeterli olsa da fiyatına oranla ZM-STC9 daha iyi, 4 gram çok uzun bir süre yeter.0.7 kw/h değer için 40 TL fazla vermeye gerek yok.
Kardeşim 1-2 mi? Şaka olmalı ben 2 laptobuma sürdüm 2 sinde de ekran kartı ve cpu ya sürdüm yarısına bile gelmedi baya mantıksız.1.5 gram şey için 48 TL çok mantıksız. Her ne kadar 1-2 yenilemede yeterli olsa da fiyatına oranla ZM-STC9 daha iyi.
Ayrıca fazla zaman kaldığında özelliğini ortamdaki ısı nedeni ile yitiriyor . Bu ağızı açık olması meselesi değil.Kardeşim 1-2 mi? Şaka olmalı ben 2 laptobuma sürdüm 2 sinde de ekran kartı ve cpu ya sürdüm yarısına bile gelmedi baya mantıksız.
hayır artic mx4 diyorum benYapışkan gibi çok iyi değil soğutma performansı olarak iyi ama zalman almak daha mantıklı.
O kadar para vermesine gerek yok neredeyse fark bulunmuyor zalman daha mantıklı adamın parasını boşuna harcatmayınhayır artic mx4 diyorum ben