batuhan088
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ürünü ilk defa duydum ondan çekincem var bunun 3-4k üstüne excalibur var 5060 lı o nasıl5060 lı halini sipariş ettim, bekliyorum. genel olarak f/p bir ürün. işlemcisi aşırı güçlü olduğu için pili fazla dayanmıyor. 5050'li hali hakkında fazla bilgim yok. ama üzmez.
bende ilk defa duydum uzun bi araştırma sonrası 60 bin lira bandında en mantıklı laptop olduguna karar verip satın aldım 5060 lı versiyonunu. excalibur dediginizi duymadım daha önce bakmadım pek. yani daha doğrusu şu canavar laptobu gördükten sonra diğerleri pek ilgimi çekmedi.Ürünü ilk defa duydum ondan çekincem var bunun 3-4k üstüne excalibur var 5060 lı o nasıl
bende ilk defa duydum uzun bi araştırma sonrası 60 bin lira bandında en mantıklı laptop olduguna karar verip satın aldım 5060 lı versiyonunu. excalibur dediginizi duymadım daha önce bakmadım pek. yani daha doğrusu şu canavar laptobu gördükten sonra diğerleri pek ilgimi çekmedi.
yani dediğim gibi fikrim yok ama ben casper almazdım.
bana dm gel ürünü kullanıyorumHacı bende bunu alcam https://app.hb.biz/sTIJsgLr6k33 bilgisi olan nasıl bi söyleyebilirmi açıyom konu yazan yok
bu versiyonu almazdım 4060 veya casper 5060 alAlıntıyı görüntülebu marka nasıl veya başka önerdiğiniz varmı ilk laptoptum olcak
Bu marka nasıl önerirmisinbana dm gel ürünü kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu versiyonu almazdım 4060 veya casper 5060 al
5sadece 5070 için 10k daha fazla gerek görmedim ben 5060 lı versiyonunu aldımHacı bende bunu alcam https://app.hb.biz/sTIJsgLr6k33 bilgisi olan nasıl bi söyleyebilirmi açıyom konu yazan yok
Valla bende 5060 alacaktım biri 5070 daha mantıklı diye ikna etti beni bilmiyorum5sadece 5070 için 10k daha fazla gerek görmedim ben 5060 lı versiyonunu aldım
aradaki max %10-15 performans farkını istiyorsanız tabikide alınValla bende 5060 alacaktım biri 5070 daha mantıklı diye ikna etti beni bilmiyorum
Yani o işi söyle dedi biri 60fps alacağın yerde 66tps Alman çok fark eder demiştiaradaki max %10-15 performans farkını istiyorsanız tabikide alın![]()