Yardım Laptop Isınıp Kapanıyor

BedirhanEfe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Beyler Laptopu Normal Kullanırken Oyun Faln Oynamıyordum aniden kapandı sorun aşırı ısınma arka kapağı açtım işlemci harddisk kadar ısınmamıştı harddiskten olabilirmi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee Usta Bi Yardım et

Beyler Laptopu Normal Kullanırken Oyun Faln Oynamıyordum aniden kapandı sorun aşırı ısınma arka kapağı açtım işlemci harddisk kadar ısınmamıştı harddiskten olabilirmi acaba?

Öyle ölçemezsin. MSI Afterburner indirin. İşlemci ve Ekran kartı kaç derece olduğuna bakın. 87 dereceden öteye giderse oyunu kapatın. Isınmadan dolayı çöktüğü anlaşılır.

Öyle ölçemezsin. MSI Afterburner indirin. İşlemci ve Ekran kartı kaç derece olduğuna bakın. 87 dereceden öteye giderse oyunu kapatın. Isınmadan dolayı çöktüğü anlaşılır.
oyun oynamıyorm usta

bendede var büyük bir ihteamale işlemcin veya hardisk veya ram ın yanmış olabilir

hwmonitör indirerek, tüm sensörlerdeki sıcaklık değerlerini buraya yükleyebilir misiniz ?

hwmonitör indirerek, tüm sensörlerdeki sıcaklık değerlerini buraya yükleyebilir misiniz ?
7h.PNG

7yf.PNG

Oyun açılmadan çöküyor mu?
usta daha demin kapandığı an açınca bilgisayarı boot etmedi bios açıldı

usta ne işe yarıyor bu test
Disk hasar görmüş mü onu söylüyor sana.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

usta daha demin kapandığı an açınca bilgisayarı boot etmedi bios açıldı
1602258763008.png

TZ00 neyin sensörü ise gerçekten inanılmaz ısınmıştır. O kadar zamanda bile soğumdığına göre 100 dereceye ulaşmıştır.
@crazyreign TZ00 ne sensörü?
@Mehmet Yılmaz sizin bilginiz var mı? O sensör hakkında.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,547
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri