Neler Yeni

Laptop Isınıyor Ama.....

hookyoto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Allen
Arkadaşlar huawei matebook d15 sahibiyim. 6700 tl ye almıştım aylar önce. laptobu günlük kullanım için almıştım fakat valorant sarınca her gun valorant gırmeye başladım. oyundayken laptobun şarjı 40 dkda bıttıgı ıcın full şarjda oynuyorum fakat kasa alev gibi yanıyor. 200 TL'ye soğutucu aldım alt tarafı soğuyor ama üst kısım hala alev gibi. sorum şu kısacası, 4 ay önce 6700 e huawei matebook d15 aldım ve ben bunla valorant oynamaya devam edersem bu laptop bozulur mu? teşekkürler

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
MSI Afterburner ile sıcaklıkların kaç derece olduğuna bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız öztürk
Arkadaşlar huawei matebook d15 sahibiyim. 6700 TL ye almıştım aylar önce. laptobu günlük kullanım için almıştım fakat valorant sarınca her gun valorant gırmeye başladım. oyundayken laptobun şarjı 40 dkda bıttıgı ıcın full şarjda oynuyorum fakat kasa alev gibi yanıyor. 200 TL'ye soğutucu aldım alt tarafı soğuyor ama üst kısım hala alev gibi. sorum şu kısacası, 4 ay önce 6700 e huawei matebook d15 aldım ve ben bunla valorant oynamaya devam edersem bu laptop bozulur mu? teşekkürler
aynı bilgisayarı kullanıyorum kasası metal gibi bir malzemeden olduğu için ısıyı daha fazla dışarıya veriyor ve işlemcisi apu bir işlemci olduğu için gücü oyuna yetmiyor ve aşırı ısnıyor bu oyunu bu laptopta oynamasanız daha iyi olur sizin açınızdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,269
Üyeler
163,807
Son üye
UmutGokmen
Top Bottom