Neler Yeni

Laptop Isısı ve Laptop Değişimi Hakkında

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
t
Merhabalar, öncelikle bağlantıda vermiş olduğum (bu laptop) cihaza sahibim.Haziran 2023 yılında almıştım o zamandan beri klavye ışığı aktif durumdayken bilgisayarı açtığımda yüksek frekanslı bir ses geliyordu bu sorun için aynı sene içerisinde ürünü servise gönderdim ve anakart değişimi yapıldı tarafıma ulaştı.Sorun hala devam etmekteydi aynı şekilde aynı sorundan dolayı 27 Temmuz 2024 tarihinde tekrar servise gönderdim ve hazır gitmişken termal bakımlarının da yapılmasını istedim.3-4 gün önce laptop tarafıma ulaştı ve ilk başta bahsettiğim sorun hala devam etmekteydi hadi bu sorunu es geçtim diyeyim bilgisayar geldiğinde gönderdiğim durumdakinden daha fazla ısınıyor.Örneğin önceden cs go oyununda iken max 92-93leri görüyordu şimdi 100 dereceleri görüyor,FM oyununda ise 75-80 arasıydı şuan 85-95 arasını rahatlıkla görebiliyor.Masaüstünde bir uygulama açtığımda anlık olarak kontrol ettiğimde 90 dereceleri görüyor daha sonra düşmeye başlıyor.Önceden bu durum böyle değildi.Acaba sorun ne olabilir? Ve asıl soruma gelince ben bilgisayarı aynı sorundan dolayı 2 kez servise gönderdim ve sonuç alamadım bilgisarın üst ve yeni modeli ile değişim talep edebiliyor muyum ? Çünkü bu bilgisayarın sorunları bitmeyecek gibi.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba veya daha önce deneyimi olan birisi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,496
Üyeler
159,166
Son üye
buzluolsun
Top Bottom