Bilmeden konuşmayınız lütfen bu işlemciler soketli değişebiliyor.Hayır değişmez. Laptopların genelinde sadece ssd ve ram eklemesi yapılabilir
i7 1.nesiller arasından bir işlemci seçebilirsinbenim işlemcim i3 M 350 2.27GHz bir işlemci bu işlemci değişebilirmi değişirse hangi işlemci ile değişir
İ7 640M gibi mesela.i7 1.nesiller arasından bir işlemci seçebilirsin
HM55 çipsetiniz var yani size tavsiyem İ5 460M, İ5 480M gibi işlemcileri takın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ7 640M gibi mesela.
çok teşekkürler işlemciyi değişebileceğimi bilmiyordumi7 1.nesiller arasından bir işlemci seçebilirsin
4 çekirdek olan İ7 ler çalışmama ihtimali aşırı yüksektir çünkü güç değerleri yüksektir bu yüzden tavsiye etmiyorum.i7 840qm bulursan al mesela sonunda m varsa mobildir
haklısın @trackm1 laptop markasını öğrenebilir miyiz?4 çekirdek olan İ7 ler çalışmama ihtimali aşırı yüksektir çünkü güç değerleri yüksektir bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Daha 4 gün önce LG A510 laptobuma Pentium P6100 işlemci vardı 50TL ye GET'li İ3 380M buldum taktım laptop füze gibi oldu![]()
4 çekirdek İ7 olanlarda grafik çekirdeği olmadığı için konu sahibinin laptobunda harici kart yoksa görüntü gelmeyebilir ve dediğim gibi anakartı veya adaptörü yetmeyebilir.haklısın @trackm1 laptop markasını öğrenebilir miyiz?
Abi süper. Bende de birinci nesil bir laptop var tahminimce tozdan ısıdan artık açılmıyor ama bakalım belki ben de uğraşırım.4 çekirdek olan İ7 ler çalışmama ihtimali aşırı yüksektir çünkü güç değerleri yüksektir bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Daha 4 gün önce LG A510 laptobuma Pentium P6100 işlemci vardı 50TL ye GET'li İ3 380M buldum taktım laptop füze gibi oldu![]()
o zaman arkadaşın dediği gibi en mantıklısı i5 olacakexper ama modelini bilmiyorum