Neler Yeni

laptop işlemcisi değişirmi

En İyi Cevap
7
exper ama modelini bilmiyorum
Bilgisayarın altını çevirin orada genelde etiket olur orada yazar. Yada direk bilgisayarın altının fotoğrafını atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi süper. Bende de birinci nesil bir laptop var tahminimce tozdan ısıdan artık açılmıyor ama bakalım belki ben de uğraşırım.
1. nesil ise değişebiliyor işlemcisi, bana özelden yazın yardımcı olurum isterseniz. :)

trackm1

80+
Bilgisayarın altını çevirin orada genelde etiket olur orada yazar. Yada direk bilgisayarın altının fotoğrafını atın.

1. nesil ise değişebiliyor işlemcisi, bana özelden yazın yardımcı olurum isterseniz. :)
exper karizma i58ii1 sanırsam

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
1. nesil ise değişebiliyor işlemcisi, bana özelden yazın yardımcı olurum isterseniz
Gtx in ilk serisi ne zaman çıktı hatırlamıyorum ama laptop 2011 yılında alındı. Geçen yıla kadar da sorunsuzdu sadece artık harddiskin ölmesi ve içinin hiç açılmamasından kaynaklanan yavaşlık kanser etti beni. Yeni laptop alabildim şükür ama eskisi de öyle dursun istemiyorum 10 15 güne finallerimi vereyim, uğraşmak isterim.
Ekran kartı 1gbtı unutmadım :D
Csgo oynadım tam 4 yıl var ya mükemmel laptoptı

En İyi Cevap
7
Gtx in ilk serisi ne zaman çıktı hatırlamıyorum ama laptop 2011 yılında alındı. Geçen yıla kadar da sorunsuzdu sadece artık harddiskin ölmesi ve içinin hiç açılmamasından kaynaklanan yavaşlık kanser etti beni. Yeni laptop alabildim şükür ama eskisi de öyle dursun istemiyorum 10 15 güne finallerimi vereyim, uğraşmak isterim.
Ram, SSD ve İ5460M = Roket gibi bir PC olur.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
En İyi Cevap
7
exper karizma i58ii1 sanırsam
Baktım, işlemci beslemesi aşırı güçlü değil. Bu yüzden bu işlemciyi tavsiye ederim. Çalışacaktır sorun olmaz.

Eğer laptop ise değişmez ama masaüstü ise değişir çünkü bga soketli işlemciler değişmiyor anca bga makinesi ile onuda yapan yok gibi.
Bilmeden konuşmayın 1. nesiller değişebiliyor. Herkese ayrı ayrı açıklamaktan sıkıldım artık.

TALHA MURAT

80+ Silver
Baktım, işlemci beslemesi aşırı güçlü değil. Bu yüzden bu işlemciyi tavsiye ederim. Çalışacaktır sorun olmaz.

Bilmeden konuşmayın 1. nesiller değişebiliyor. Herkese ayrı ayrı açıklamaktan sıkıldım artık.
1619964009415.png

TALHA MURAT

80+ Silver
Bga yı kendisi söküp değişitrebilen varsa helal olsun ne güzel değişiyormuş :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İ5 ve 4gb varsa hiç gerek yok sadece ssd mükemmel olur. Benmde ki LG A510 da da şuan 4gb ram ssd i3 380m var windows 10'da uçuyor.
İçini açayım bakalım anakart modeline falan ona göre konuşurız inşallah

En İyi Cevap
7
Bilmiyorsanız konuşmayın. PGA 988 soket yapısı var. Değişebiliyor elimde bu işlemcilerden var illa fotoğraf atmak zorunda bırakmayın beni.

Bga yı kendisi söküp değişitrebilen varsa helal olsun ne güzel değişiyormuş :D
Kardeşim anlamıyormusun işlemci soketli değişebiliyor bilmediğiniz konularda boş konuşmayın.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bilmiyorsanız konuşmayın. PGA 988 soket yapısı var. Değişebiliyor elimde bu işlemcilerden var illa fotoğraf atmak zorunda bırakmayın beni.
PGA lar her laptopta kullanılmaz bga dır asıl %90 laptopta bga vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,881
Üyeler
168,863
Son üye
Poftuq
Top Bottom