Arkadaşlar Benim laptop bugün'den beri kapanıyor ve dosya indirince otomatik siliyor google dan oturum açıyom oturum kapanıyor bunları bugün yapmaya başladı sade bugün den önce indirdiğim dosyaları oyunları kullanabiliyom
bataryayı çıkarıp sade şarj makinesi takıp da denedim yine kapanıyordosyaları virüs algıladığı için siliyor olabilir kapanma sorunu ise bataryanın ömrü bitmiştir belki
ve bu dosyaları eskiden indirmiştim böyle sıkıntı yapmıyordudosyaları virüs algıladığı için siliyor olabilir kapanma sorunu ise bataryanın ömrü bitmiştir belki
Kapanma ısıdan dolayı olabilir temizlik yap ve gerekirse macun yenileyin birde format atın sorun kalmayacaktır
Format atmayı deneArkadaşlar Benim laptop bugün'den beri kapanıyor ve dosya indirince otomatik siliyor google dan oturum açıyom oturum kapanıyor bunları bugün yapmaya başladı sade bugün den önce indirdiğim dosyaları oyunları kullanabiliyom
ve bu dosyaları eskiden indirmiştim böyle sıkıntı yapmıyordu
format atmayı denedim atılırken kapanıyorFormat atmayı dene
benim laptop 6 yıl oldu kullandığım eskiden yapmıyordu yeni yeni başladıkanka önceden bendede leptop vardı ama bu sorunlar yoktu bende 4 yıl kullandım leptopu herhangi bir sıkıntı çıkartmadı bana
Temizlemeyi dene,eğer yine kapanıyorsa donansımsal bir sorun vardır,formatı flaş bellekle mi atmaya çalıştın yoksa direk olarak windows üzerinden mi?format atmayı denedim atılırken kapanıyor
windows üzerindenTemizlemeyi dene,eğer yine kapanıyorsa donansımsal bir sorun vardır,formatı flaş bellekle mi atmaya çalıştın yoksa direk olarak windows üzerinden mi?
Onu flash bellekle denemen lazım,windows üzerinden yaptığın için olmuyodurwindows üzerinden