I ıSerhat 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Serhat Artan 9 Şubat 2021 #1 Laptopu sorunsunsuz kullaniyordum fakat avira diye bi virus program I sildikten sonra cs valorant gta 5 bircok oyun drop yemeye basladi PC yavasladi yeni sekme acilmasi uzun surmeye basladi
Laptopu sorunsunsuz kullaniyordum fakat avira diye bi virus program I sildikten sonra cs valorant gta 5 bircok oyun drop yemeye basladi PC yavasladi yeni sekme acilmasi uzun surmeye basladi
abcd1234 80+ Silver Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 2,965 En İyi Cevap 2 9 Şubat 2021 #2 Malwarebytes indirin. Avira programını bilgisayaranızdan kaldırın.
I ıSerhat 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Serhat Artan 9 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BobLee yazmış: Malwarebytes indirin. Avira programını bilgisayaranızdan kaldırın. Devamı için tıklayın... Programi kaldirdim zaten avast diye anti virusu kurup denedim sorun cozulmedi
BobLee yazmış: Malwarebytes indirin. Avira programını bilgisayaranızdan kaldırın. Devamı için tıklayın... Programi kaldirdim zaten avast diye anti virusu kurup denedim sorun cozulmedi