Çözüldü✓ Laptop mavi ekran veriyor

Panamoraz

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar arkadaşlar ,acer laptobuma yeni ram eklemesi yaptım ve ekranı açtıktan sonra mavi ekran yedim.Laptoptan eklediğim yeni rami söktüm eskisiyle devam etmeme rağmen mavi ekran yemeye devam edttim.Şuan laptopda hiçbirşey yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Hatayı fotoğraf olarak paylaşıyorum.
IMG_2720.jpeg

Format atmanı tavsiye ederim veya ram leri sök silgi ile sarı pinleri temizle tekrar tak.

Dediğiniz herşeyi yaptık hocam ama hala aynı hatayı alıyorum.Benden statik elektirik geçmiş olabilirmi acaba .Ve bu cihazın parçalarına zarar verir mi acaba ?

Merhabalar arkadaşlar ,acer laptobuma yeni ram eklemesi yaptım ve ekranı açtıktan sonra mavi ekran yedim.Laptoptan eklediğim yeni rami söktüm eskisiyle devam etmeme rağmen mavi ekran yemeye devam edttim.Şuan laptopda hiçbirşey yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Hatayı fotoğraf olarak paylaşıyorum.Alıntıyı görüntüle
Minidump dosyalarını paylaşabilir misin? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/

Hocam bilgisayara hiç bir şekilde erişimim yok şuanda Sadece bu ekran geliyor.
IMG_2721.jpeg

İntel hocam.Model ; Acer Nitro 5 AN515-58-50FK
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

image.jpg

Format atmaya çalıştığımda hiçbir sürücü bulunamadı diyor .

İntel hocam.Model ; Acer Nitro 5 AN515-58-50FK

Alıntıyı görüntüle

Format atmaya çalıştığımda hiçbir sürücü bulunamadı diyor .
Aynen tam oraya geliyordum düşündüğüm gibi Intel RST kaynaklı biraz beklersen çözümü yazacağım. Sen bundan önce hiç format atmış mıydın? Direkt diskte gitmiş olabilir. Intel RST'yi bir güncelleyip bakalım olmazsa laptobun arkasını açıp diski çıkarıp tak bakalım.

Yok hocam format atmadım hiç daha bu sorunla karşılaştığım için atamadım.

Yok hocam format atmadım hiç daha bu sorunla karşılaştığım için atamadım.
BIOS'tan diskinin görünüp görünmediğini kontrol edebilir misin? Storage gibi bir yerde olmalı.

Benim m2 sadyi arkadaşım laptoba takıp sıfırladık.Sonra kendi m2 sine geçti Şuan onun bilgisayarda açılmıyor şaka gibi deliricem

Benim m2 sadyi arkadaşım laptoba takıp sıfırladık.Sonra kendi m2 sine geçti Şuan onun bilgisayarda açılmıyor şaka gibi deliricem
Onun BIOS'ta M2 SSD görünüyorsa Windows'u bozulmuş olabilir. Sende dediğim gibi görünüyor mu?

BIOS'tan diskinin görünüp görünmediğini kontrol edebilir misin? Storage gibi bir yerde olmalı.
Diski görüyor hocam

Onun bilgisayarda benim m2 ssd çalışıyordu hocam.Söktük ve onun m2 taktık şimdi onun ekran gelmiyor.

image.jpg

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 87
Geri