Neler Yeni

Laptop Monitörünü Masaüstü Pc'de Nasıl Kullanabilirim?

ABVXD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Berke
Arkadaşlar masaüstü bilgisayar topladım. Sipariş verildi. Ancak monitör almadım. Benim bir laptopum var ancak sadece ekranını kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl? Laptopta HDMI ve VGA girişi var. İkisinden birini ekran kartına direk bağlasam görüntü alır mıyım? Bir soru daha. Kasa çalışırken laptopta artıyetten çalışır mı? Jarjı gider mi?

Hukholao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Efe BOZDAĞ
Arkadaşlar masaüstü bilgisayar topladım. Sipariş verildi. Ancak monitör almadım. Benim bir laptopum var ancak sadece ekranını kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl? Laptopta HDMI ve VGA girişi var. İkisinden birini ekran kartına direk bağlasam görüntü alır mıyım? Bir soru daha. Kasa çalışırken laptopta artıyetten çalışır mı? Jarjı gider mi?
Teoride kullanamazsın ama pratikte birkaç çözüm var ama laptop un ekranını gövdesinden ayırman gerekicek falan filan yani tek kablo ile olabilecek bir şey değildir. Maalesef monitör alana kadar beklemen lazım.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ahmet
Malesef hocam yukarıda arkadaşın dediği gibi laptopdan sökeceksin gerekli kartı alıcaksan falan derken daha pahalıya denk gelir o yüzden harici monitör veya tv şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,992
Üyeler
166,131
Son üye
Veloctyz
Top Bottom