Neler Yeni

Laptop mu almalıyım masaüstü hazır sistem mi?

Artık kesinleşti, en geç 2024 bitiminde bilgisayar alacağım. Normalde hazır sistem almayı düşünüyordum fakat, aklıma bu bilgisayarı üniversiteye gidince de kullanacağım geldi. Yani, masaüstünü sırtımda taşıyamam. Ne yapmalıyım? Meslek lisesine gidiyorum yani 12.sınıfta staj yapacağım. Bir yandan da o staj parasını biriktirip üniversite için de güzel bir laptop alsam, şimdi de hazır sistem mi alsam diye düşünüyorum. Sizce?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe nedir?
Bölüm olarak ne düşünüyorsun?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
4060lı bir laptop alırsanız sizi memnun edeceğini düşünüyorum hocam. Bende sizin yaşadığınız durumu yaşadım nitro 16 aldım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölüm olarak ne düşünüyorsun?
Yazılım mühendisliği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060lı bir laptop alırsanız sizi memnun edeceğini düşünüyorum hocam. Bende sizin yaşadığınız durumu yaşadım nitro 16 aldım.
Hocam elbette memnun eder fakat insan az para da vermiyor, kısa süre de kullanmıyor yani bu fiyata çok daha güçlü sistemler varken neden laptop alayım?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam elbette memnun eder fakat insan az para da vermiyor, kısa süre de kullanmıyor yani bu fiyata çok daha güçlü sistemler varken neden laptop alayım?
Üniversiteye gideceğini bahsetmişsin.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazılım mühendisliği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu bölüm için laptop mantıklı olur ama gidipte oyuncu laptopu adı altındaki laptopları alma. Macbook, surface laptop gibi iş odaklı laptoplar çok daha mantıklı olur senin için

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Staj ücretleri kısıtlı oluyor,hele bazı firmalar hiç vermiyor.

Bence bu bölüm için laptop mantıklı olur ama gidipte oyuncu laptopu adı altındaki laptopları alma. Macbook, surface laptop gibi iş odaklı laptoplar çok daha mantıklı olur senin için
Yani, şimdi laptop alın diyorsunuz?
Staj ücretleri kısıtlı oluyor,hele bazı firmalar hiç vermiyor.
hocam staj yapmak için çok fazla seçeneğim var, çoğu da evet asgari ücretin bile azında veriyor ama biriktirilemeyecek kadar kötü değil.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
İyi de, 12.sinifta staj yapacağım dediğim gibi. O staj parasını biriktirsem staj bitince elbette laptop parasını toplayabilirim.
10.sınıfa geçtiğini bahsetmişsin cevaplarda yeni gördüm. Konuyu okuyunca bu sene staja başlayacağını anladım. Bölüm yazılım olunca laptop yine mantıklı oluyor macbook tarzı eğer oyunla işin olmazsa.

10.sınıfa geçtiğini bahsetmişsin cevaplarda yeni gördüm. Konuyu okuyunca bu sene staja başlayacağını anladım. Bölüm yazılım olunca laptop yine mantıklı oluyor macbook tarzı eğer oyunla işin olmazsa.
Bu sene değil hocam 😅 bizim staj 12.sinifta başlıyor. O zamana kadar hazır sistem ile idare edip staj gördüğüm zaman da macbook vb gibi laptop mu alsam diyorum. Ayrıca oyun gibi şeylerle çok işim olur anca üniversiteye gidince mecburen olmaz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,591
Üyeler
167,521
Son üye
erwiNistaken
Top Bottom