selamlar ben 10.sinif öğrencisiyim bu yaz bitince 11 olacağım yani sorum şu üniversite için laptop mu almalıyım masaüstü mü ailem masaüstüne karşılar illa laptop diyolar eşit ağırlık seçeceğim ne yapmalıyım sizce teşekkürler
Üniversite için kesinlikle laptop almalısın dostumselamlar ben 10.sinif öğrencisiyim bu yaz bitince 11 olacağım yani sorum şu üniversite için laptop mu almalıyım masaüstü mü ailem masaüstüne karşılar illa laptop diyolar eşit ağırlık seçeceğim ne yapmalıyım sizce teşekkürler
lise 2 yim ve 2 sene daha var üniversiteye bunun için masaüstü düşündüm eğer ki şehir içinde kazanirsam eve gidip gelebilirim ve laptopu taşıma zorunlulugum kalmaz bu şekilde düşündüm .dDostum masaüstünü stabil hayatı olan birisi için önerebilirim, üniversite öğrencisine kesinlikle önermem.
Bazı dersler için okula getirmek durumunda bile olabiliyosun.
yurtlar, evler, memleket arasında git geller filan vs.
masaüstü oyun için nirvanadır ama bu laptopta oynayamayacağın anlamına da gelmiyo
Üniversite için ben hafif bir laptop tercih ederim.selamlar ben 10.sinif öğrencisiyim bu yaz bitince 11 olacağım yani sorum şu üniversite için laptop mu almalıyım masaüstü mü ailem masaüstüne karşılar illa laptop diyolar eşit ağırlık seçeceğim ne yapmalıyım sizce teşekkürler
Evde kaliyordan PC evde kalmıyorsan laptop mesela ünite gidiyorsan laptop şartselamlar ben 10.sinif öğrencisiyim bu yaz bitince 11 olacağım yani sorum şu üniversite için laptop mu almalıyım masaüstü mü ailem masaüstüne karşılar illa laptop diyolar eşit ağırlık seçeceğim ne yapmalıyım sizce teşekkürler
Üni bence evden uzakta okunmalı hayat pahalı masraflı olacaktır ama faydası da olacaktır ve ben masaüstü topladım 11.sınıfım masaüstünden pişman değilim ister laptop al ister masaüstü ister kenara at ünite geçince al sana Kalmış Bir şey bana sorarsan uygun fiyatlı güçlü sistem ne bulduysan onu allise 2 yim ve 2 sene daha var üniversiteye bunun için masaüstü düşündüm eğer ki şehir içinde kazanirsam eve gidip gelebilirim ve laptopu taşıma zorunlulugum kalmaz bu şekilde düşündüm .d