Neler Yeni

Laptop mu Masaüstü mü ?

james

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Dalkılıç
selamlar ben 10.sinif öğrencisiyim bu yaz bitince 11 olacağım yani sorum şu üniversite için laptop mu almalıyım masaüstü mü ailem masaüstüne karşılar illa laptop diyolar eşit ağırlık seçeceğim ne yapmalıyım sizce teşekkürler

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,249
İsim
Mert Can Ergün
Üniversite için laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Yılmaz
Instagram
mehmetivia
Steam
mehmetivia
Twitter
mehmetivia
Facebook
mehmetivia
Discord
mehmetivia
Reddit
mehmetivia
Dostum masaüstünü stabil hayatı olan birisi için önerebilirim, üniversite öğrencisine kesinlikle önermem.
Bazı dersler için okula getirmek durumunda bile olabiliyosun.
yurtlar, evler, memleket arasında git geller filan vs.
masaüstü oyun için nirvanadır ama bu laptopta oynayamayacağın anlamına da gelmiyor.

TİTAN.

80+ Platinum
selamlar ben 10.sinif öğrencisiyim bu yaz bitince 11 olacağım yani sorum şu üniversite için laptop mu almalıyım masaüstü mü ailem masaüstüne karşılar illa laptop diyolar eşit ağırlık seçeceğim ne yapmalıyım sizce teşekkürler
Üniversite için kesinlikle laptop almalısın dostum

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
2 sene sonra tekrardan bilgisayara alma imkanınız yoksa ve yanımda taşıyacağım diyorsan laptop alacaksın zaten. Yok memlekette dursun geldiğimde oynarım diyorsan masaüstü al. Şu anki lise hayatına göre değil üniversite hayatına göre bir seçim yaparsan daha iyi olur.

james

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Dalkılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum masaüstünü stabil hayatı olan birisi için önerebilirim, üniversite öğrencisine kesinlikle önermem.
Bazı dersler için okula getirmek durumunda bile olabiliyosun.
yurtlar, evler, memleket arasında git geller filan vs.
masaüstü oyun için nirvanadır ama bu laptopta oynayamayacağın anlamına da gelmiyo
lise 2 yim ve 2 sene daha var üniversiteye bunun için masaüstü düşündüm eğer ki şehir içinde kazanirsam eve gidip gelebilirim ve laptopu taşıma zorunlulugum kalmaz bu şekilde düşündüm .d

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Üniversite için ben hafif bir laptop tercih ederim.
Oyun için de alacaksanız tavsiyem ağırlığına dikkat edin bir de genelde ağır oluyorlar o tür laptoplar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Evde kaliyordan PC evde kalmıyorsan laptop mesela ünite gidiyorsan laptop şart

Rulep

80+ Gold
lise 2 yim ve 2 sene daha var üniversiteye bunun için masaüstü düşündüm eğer ki şehir içinde kazanirsam eve gidip gelebilirim ve laptopu taşıma zorunlulugum kalmaz bu şekilde düşündüm .d
Üni bence evden uzakta okunmalı hayat pahalı masraflı olacaktır ama faydası da olacaktır ve ben masaüstü topladım 11.sınıfım masaüstünden pişman değilim ister laptop al ister masaüstü ister kenara at ünite geçince al sana Kalmış Bir şey bana sorarsan uygun fiyatlı güçlü sistem ne bulduysan onu al

Top Bottom