Neler Yeni

Laptop Mu Xbox Mı ?

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
Arkadaşlar babam ocak ayında emekli olucak ve bana ya laptop ya da Xbox Alıcak sizce hangisini almalıyım Laptop düşünüyorum ama oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Arkadaşlar babam ocak ayında emekli olucak ve bana ya laptop ya da Xbox Alıcak sizce hangisini almalıyım Laptop düşünüyorum ama oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?
Laptop a bağlı ama laptop bir süre sonra yavaşlar xbox biraz daha mantıklı yok bütçen varsa apu sistem alabilirsin bazı oyunları oynatır

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
laptop al

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kod Yazmak falanda istiyorum ben gidip 10bin tllik Laptop Alamam 4 5 bin TL lik laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ocak ayına bağlı dediğim gibi ama maks. 4k
Hocam 4,5 bin TL'ye iyi bir laptop alamazsınız oyun için 6 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor oyun laptop'u almak için. Xbox alabilirsiniz isterseniz çünkü o bütçeye oyun için iyi bir laptop alınmıyor.

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
Hocam 4,5 bin TL'ye iyi bir laptop alamazsınız oyun için 6 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor oyun laptop'u almak için. Xbox alabilirsiniz isterseniz çünkü o bütçeye oyun için iyi bir laptop alınmıyor.
Anladım Hocam Teşekkür Ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut Kaçan
Kesinlikle Xbox Laptop alırsan sanra 2. el olarak satmakla uğraşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Kod Yazmak falanda istiyorum ben gidip 10bin tllik Laptop Alamam 4 5 bin TL lik laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ocak ayına bağlı dediğim gibi ama maks. 4k
4,5 k yada masaüstü toplanır ama aşırı bişey olmaz bence 6-7 k yapın güzel masaüstü veya laptop alın daha iyi olur

Top Bottom