Laptop Mu Xbox Mı ?

Anime Katledici

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
503
Arkadaşlar babam ocak ayında emekli olucak ve bana ya laptop ya da Xbox Alıcak sizce hangisini almalıyım Laptop düşünüyorum ama oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?

Arkadaşlar babam ocak ayında emekli olucak ve bana ya laptop ya da Xbox Alıcak sizce hangisini almalıyım Laptop düşünüyorum ama oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?
Laptop a bağlı ama laptop bir süre sonra yavaşlar xbox biraz daha mantıklı yok bütçen varsa apu sistem alabilirsin bazı oyunları oynatır

İkisi arasında kalsam xbox alırdım.
Ancak mümkünse masaüstü toplaman en mantıklısı olur.

laptop al

Kod Yazmak falanda istiyorum ben gidip 10bin tllik Laptop Alamam 4 5 bin TL lik laptop
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ocak ayına bağlı dediğim gibi ama maks. 4k
Hocam 4,5 bin TL'ye iyi bir laptop alamazsınız oyun için 6 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor oyun laptop'u almak için. Xbox alabilirsiniz isterseniz çünkü o bütçeye oyun için iyi bir laptop alınmıyor.

Hocam 4,5 bin TL'ye iyi bir laptop alamazsınız oyun için 6 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor oyun laptop'u almak için. Xbox alabilirsiniz isterseniz çünkü o bütçeye oyun için iyi bir laptop alınmıyor.
Anladım Hocam Teşekkür Ederim

Kod Yazmak falanda istiyorum ben gidip 10bin tllik Laptop Alamam 4 5 bin TL lik laptop
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ocak ayına bağlı dediğim gibi ama maks. 4k
4,5 k yada masaüstü toplanır ama aşırı bişey olmaz bence 6-7 k yapın güzel masaüstü veya laptop alın daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri