Neler Yeni

Laptop Nvidia ekran kartı kasma sorunu

gurkan327

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Benim laptopum casper nirvana nb 15.6 Intel i5 3210M, Nvidia Gt630m ve 8gb ddr3 ram e sahip bir laptop. Laptopta garip bir şekilde oyunlarda intel hd 4000 ekran kartını seçtiğimde 20 30 fps alıyorum yüksek performans nvidia seçtiğimde 10 fps üstüne çıkmıyor ama bu ekran kartı %99 kullanılırken oluyor ve msi ile sıcaklık mhz kontrolü yaptımığımda oyun açılırken 600mhz olan bellek ekran kartı yüke binince 270 e düşüyor 130 lara kadar düşüyor internetten baktığımda bu ekran kartı aynı oyunu oynatıyor ama benim laptop kasıyor. Sıcaklık değerleri 70 i geçmiyor laptop yüksek performansta prize takılı ve sürücüler güncel. Acaba güç mü yetmiyor adaptör bozuk olabilirmi ama prize takılı pilsiz kullanılıyor lütfen yardım edin çok uzun zamandır bulamıyorum sorunu. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Benim laptopum casper nirvana nb 15.6 Intel i5 3210M, Nvidia Gt630m ve 8gb ddr3 RAM e sahip bir laptop. Laptopta garip bir şekilde oyunlarda Intel hd 4000 ekran kartını seçtiğimde 20 30 fps alıyorum yüksek performans Nvidia seçtiğimde 10 fps üstüne çıkmıyor ama bu ekran kartı %99 kullanılırken oluyor ve MSI ile sıcaklık mhz kontrolü yaptımığımda oyun açılırken 600mhz olan bellek ekran kartı yüke binince 270 e düşüyor 130 lara kadar düşüyor internetten baktığımda bu ekran kartı aynı oyunu oynatıyor ama benim laptop kasıyor. Sıcaklık değerleri 70 i geçmiyor laptop yüksek performansta prize takılı ve sürücüler güncel. Acaba güç mü yetmiyor adaptör bozuk olabilirmi ama prize takılı pilsiz kullanılıyor lütfen yardım edin çok uzun zamandır bulamıyorum sorunu. Teşekkür ederim.
Eğer o I3 ün soketi PGA988 ise I7 3630QM ile değiştirin SSD yoksa SSD alın ve UEFI olarak Windows 10 kurun. NVIDIA Control Panel(CPL) den En iyi performans a ayarlamayı deneyin.

Geri