Neler Yeni

Laptop Önerir Misiniz?

Bütçe
14500
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Aklımda şu 3 model var. Eğer modelleri beğenmediyseniz ve önermek istiyorsanız bütçe yaklaşık 14.5k. Fazlasına çıkmak istemiyorum.

Monster Tulpar T7 V22.1

Acer Nitro 5

Monster Tulpar T7 V20.3.2

V22.1 bana çok yakın geliyor (hem 2K hem 17.3) fakat Monster olduğu için pek güvenmiyorum ve mux switch var mı onu da bilmiyorum. Acer Nitro 5 çok öneriliyor ama en pahalısı da bu aralarında. T7 v20.3.2 ise en uygun fiyatlı olan. Onun dışında öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. (Lütfen önerirken şu şu özellikleri daha iyi gibi yazarsanız sevinirim)

Senarist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf Şenoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Aklımda şu 3 model var. Eğer modelleri beğenmediyseniz ve önermek istiyorsanız bütçe yaklaşık 14.5k. Fazlasına çıkmak istemiyorum.

Monster Tulpar T7 V22.1

Acer Nitro 5

V22.1 bana çok yakın geliyor (hem 2K hem 17.3) fakat Monster olduğu için pek güvenmiyorum ve mux switch var mı onu da bilmiyorum. Acer Nitro 5 çok öneriliyor ama en pahalısı da bu aralarında. T7 v20.3.2 ise en uygun fiyatlı olan. Onun dışında öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. (Lütfen önerirken şu şu özellikleri daha iyi gibi yazarsanız sevinirim)
Monster Tulpar T7 v22.1
Monster kalitesi denen bişey var sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

Monster Tulpar T7 V22.1

Acer Nitro 5

İşlemci odaklı çalışacaksanız "Monster Tulpar T7 V20.3.2" veya "Monster Tulpar T7 V22.1".(Çok çekirdek gerektiren işlemlerde.)
Aralarındaki en kaliteli ürün "Acer"ın modeli bunu bilin.
"QHD" yani "1440p" bir panel istiyorsanız "Monster Tulpar T7 V22.1"
Onun dışında ekran kartı olarak "Monster"ın modelleri "Max-p" bir model kullanırken "Acer"ın modeli "Max-q" bir model ekran kartı kullanıyor.("Max-p" daha performanslı.)

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ben de monster kullanıyorum gayet memnunum müşteri hizmetleri olsun teknik servisi olsun güzel ilgileniyorlar Allah için yani yalan söylemeyeyim

Top Bottom