Reis vallha 3000 4000 liraya su var3000-4000 TL arası içinde rahat oyun oynayabileceğim notebook önerileriniz varmı?
Önerdiği ürüne bak. Satışı bile yok. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.Reis vallha 3000 4000 liraya su var
Yanlis urun kardesim pardonMesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiği ürüne bak. Satışı bile yok. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.
Daha tatlı dille söyleyebilirsiniz bunu. Burası kimsenin çiftliği değil sonuçta, herkes insan.Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiği ürüne bak. Satışı bile yok. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın.
Guzel olarak karsiliyorum sonucta insaniz ve guzdl olarak devam edicem o kendi sorunuDaha tatlı dille söyleyebilirsiniz bunu. Burası kimsenin çiftliği değil sonuçta, herkes insan.
Haklı olabilirsin. Ama sessiz kalınca bu tarz şeyler devam ediyor.Daha tatlı dille söyleyebilirsiniz bunu. Burası kimsenin çiftliği değil sonuçta, herkes insan.
Bak reis 2 urun bakiyordum demekki diger eski kopya kalmis onun yuzunden yanlid gitmisHaklı olabilirsin. Ama sessiz kalınca bu tarz şeyler devam ediyor.
Bende sana attığı ürüne bak dedim. Ayrıca yazını okumak için bir gözümü kaybettim teşekkürler.Bak reis 2 urun bakiyordum demekki diger eski kopya kalmis onun yuzunden yanlid gitmis
Sessiz kalın demedim sadece daha tatlı bir dil kullanılabilir diye fikrimi söyledim. Yoksa belirttiğiniz şey gayet doğru.Haklı olabilirsin. Ama sessiz kalınca bu tarz şeyler devam ediyor.
Tmm kardesim hadi yolunaBende sana attığı ürüne bak dedim. Ayrıca yazını okumak için bir gözümü kaybettim teşekkürler.
Sende haklısın, doldum doldım bunda patladım gibi oldu.Sessiz kalın demedim sadece daha tatlı bir dil kullanılabilir diye fikrimi söyledim. Yoksa belirttiğiniz şey gayet doğru.
Sende '' kardesim ''Tmm kardesim hadi yoluna