Neler Yeni

Laptop Önerisi Alabilir Miyim?

xTondy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Toygun Tunçkol
Bütçe
23000
Merhabalar iyi forumlar;

Üniversite öğrencisiyim çok fazla bir bütçem yok boş zamanlarda kullanmak ve gerektiğinde ders tarafında da işimi görecek bir oyun için laptop arıyorum bütçemi maalesef arttıramıyorum bu fiyatlara bile zor çıkabildim maalesef düşük bir bütçem var şu an için.

Benim şu an kendi düşüncem en makul gelen Lenovo Ideapad Gaming 3 Rtx 2050 modeli
Bütçe: 20.000 24/25.000 Tl

xTondy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Toygun Tunçkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam.

Az önce indirime giren,

26K'dan düştü.

bu laptopla bahsettiğiniz arasında kaldım bende.
konuya hakim arkadaşlar aydınlatır sanırım...
Şimdi baktım evet teşekkür ederim öneri için fiyat olarak daha mantıklı ancak daha çok indirim değilde fiyatı standart fiyatı bu seviyede olan cihazlara bakıyorum çünkü hemen değil bir kaç hafta içinde alabilirim ancak ama Türkiye sonuçta ne olucağı belli olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tavsiyem acer almayın.
Neden acaba?

TunaBEY07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna METİN
Merhabalar iyi forumlar;

Üniversite öğrencisiyim çok fazla bir bütçem yok boş zamanlarda kullanmak ve gerektiğinde ders tarafında da işimi görecek bir oyun için laptop arıyorum bütçemi maalesef arttıramıyorum bu fiyatlara bile zor çıkabildim maalesef düşük bir bütçem var şu an için.

Benim şu an kendi düşüncem en makul
Hocam bütçenize uygun benim listemde şöyle bir laptop var belki incelemeye alırsınız.

Şimdi baktım evet teşekkür ederim öneri için fiyat olarak daha mantıklı ancak daha çok indirim değilde fiyatı standart fiyatı bu seviyede olan cihazlara bakıyorum çünkü hemen değil bir kaç hafta içinde alabilirim ancak ama Türkiye sonuçta ne olucağı belli olmuyor

Neden acaba?
Hocam acerin yetkili satıcısı çok ilgisiz ve teknik servisleri berbat.

Tavsiyem alacaksanız eğer HP, Lenovo, Asus, MSI, Monster markalarını tercih edin.

xTondy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Toygun Tunçkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bütçenize uygun benim listemde şöyle bir laptop var belki incelemeye alırsınız.

Hocam acerin yetkili satıcısı çok ilgisiz ve teknik servisleri berbat.

Tavsiyem alacaksanız eğer HP, Lenovo, Asus, MSI, Monster markalarını tercih edin.
Benim konuda bahsettiğim cihaz ile aynı önerdiğiniz cihaz, acer tarafında da bilgilendirme için teşekkürler

Top Bottom