Laptop Önerisi Alabilir Miyim?

xTondy

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
23000
Merhabalar iyi forumlar;

Üniversite öğrencisiyim çok fazla bir bütçem yok boş zamanlarda kullanmak ve gerektiğinde ders tarafında da işimi görecek bir oyun için laptop arıyorum bütçemi maalesef arttıramıyorum bu fiyatlara bile zor çıkabildim maalesef düşük bir bütçem var şu an için.

Benim şu an kendi düşüncem en makul gelen Lenovo Ideapad Gaming 3 Rtx 2050 modeli
Bütçe: 20.000 24/25.000 Tl

Selam.

Az önce indirime giren,

26K'dan düştü.

bu laptopla bahsettiğiniz arasında kaldım bende.
konuya hakim arkadaşlar aydınlatır sanırım...

Selam.

Az önce indirime giren,

26K'dan düştü.

Hocam tavsiyem acer almayın.

Selam.

Az önce indirime giren,

26K'dan düştü.

Şimdi baktım evet teşekkür ederim öneri için fiyat olarak daha mantıklı ancak daha çok indirim değilde fiyatı standart fiyatı bu seviyede olan cihazlara bakıyorum çünkü hemen değil bir kaç hafta içinde alabilirim ancak ama Türkiye sonuçta ne olucağı belli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tavsiyem acer almayın.
Neden acaba?

Merhabalar iyi forumlar;

Üniversite öğrencisiyim çok fazla bir bütçem yok boş zamanlarda kullanmak ve gerektiğinde ders tarafında da işimi görecek bir oyun için laptop arıyorum bütçemi maalesef arttıramıyorum bu fiyatlara bile zor çıkabildim maalesef düşük bir bütçem var şu an için.

Benim şu an kendi düşüncem en makul
Hocam bütçenize uygun benim listemde şöyle bir laptop var belki incelemeye alırsınız.

Şimdi baktım evet teşekkür ederim öneri için fiyat olarak daha mantıklı ancak daha çok indirim değilde fiyatı standart fiyatı bu seviyede olan cihazlara bakıyorum çünkü hemen değil bir kaç hafta içinde alabilirim ancak ama Türkiye sonuçta ne olucağı belli olmuyor

Neden acaba?
Hocam acerin yetkili satıcısı çok ilgisiz ve teknik servisleri berbat.

Tavsiyem alacaksanız eğer HP, Lenovo, Asus, MSI, Monster markalarını tercih edin.

Hocam bütçenize uygun benim listemde şöyle bir laptop var belki incelemeye alırsınız.

Hocam acerin yetkili satıcısı çok ilgisiz ve teknik servisleri berbat.

Tavsiyem alacaksanız eğer HP, Lenovo, Asus, MSI, Monster markalarını tercih edin.
Benim konuda bahsettiğim cihaz ile aynı önerdiğiniz cihaz, acer tarafında da bilgilendirme için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,875
Üyeler
184,519
Son üye
efegs
Geri