Neler Yeni

Laptop önerisi kafam karıştı arkadaşlar bütçe 40k (Yarın alacağım kafam karışık)

lordmy01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Poyraz
Arkadaşlar merhaba. Bir yanım monster almam taraftarı bir yanım asus. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinize açığım. Yarın alacağım kafam aşırı karıştı.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Bu kadar para vereceksen monster'dan uzak dur derim. Eğer bütçene uyuyorsa 3070ti lı olan Asus'u alman en mantıklısı bu 3 seçenek arasında.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba. Bir yanım monster almam taraftarı bir yanım asus. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinize açığım. Yarın alacağım kafam aşırı karıştı.
3070 ti olan rog ekran kartıda 170w güzell

lordmy01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3070 ti olan rog ekran kartıda 170w güzell
Max P de mi hocam ben tam onu anlayamadım. Bir de 15.6 ve 17.3 arasındayım açıkcası 15.6 inch çok mu küçük olur oyun vs için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar para vereceksen monster'dan uzak dur derim. Eğer bütçene uyuyorsa 3070ti lı olan Asus'u alman en mantıklısı bu 3 seçenek arasında.
17.3 inch olması beni çekiyor ama kasa plastik korkutuyor açıkcası

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Monsterın bu kasasının 3070li versiyonunu kullandım gayet kaliteliydi bence ama sonuç olarak mosnter bende Asus rog strixi öneririm ama genelde Lenovo Legion unutuluyor lenevo Legion rog strixten daha kaliteli bir model eğer aynı bütçeye aynı özellikte bulabiliyorsan kesinlikle Lenovo Legion öneririm

Baktım bu bütçeye aynı özellikte Legion yokmuş Asus rog strix en mantıklı tercih bence

TİTAN.

80+ Platinum
Monsterın bu kasasının 3070li versiyonunu kullandım gayet kaliteliydi bence ama sonuç olarak mosnter bende Asus rog strixi öneririm ama genelde Lenovo Legion unutuluyor lenevo Legion rog strixten daha kaliteli bir model eğer aynı bütçeye aynı özellikte bulabiliyorsan kesinlikle Lenovo Legion öneririm

Baktım bu bütçeye aynı özellikte Legion yokmuş Asus rog strix en mantıklı tercih bence
Katılıyorum lenovo buldum 1 tane ama özellik olarak asusun altında bi tık o yüzden asusu gene mantıklı buluyorum
15.6 inç ile 17.3 fark var kanka ama ben 15.6 inç kullanıyorum ve oyunlarda zorlanmıyorum ama sana bunu buldum bu arada legiondan daha iyi soğutan kasa yok haberin olsun

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,387
İsim
Bilal Tepe

Aynen Lenovo Legion 5 pro kullandım işlemci LoL de 98 derece en iyisi Lenovo şu laptoplari kullanmadan en iyisi o bu demeyi Birakin bence artık

Top Bottom