Neler Yeni

Laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
Arkadaşlar selam, gaming notebookum vardı ve onu satmayı düşünüyorum çünkü yeni bilgisayar topladım ve ondan sonra yeni bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.

önceliklerim;
-kesinlikle hafif ve ince olması
-sadece okulda yazılım, ders çalışma ve seyahatlerim için kullanacağım
-apu sistem olabilir fakat yazılımda kullanacağım için yüksek işlemcili bir laptop düşünüyorum.

fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

eklemeyi unuttum; bütçem belirsiz yani benim için f/p olması önemli demek istediğim değicek ve uzun ömürlü kullanım olucak ise 12.000₺ de verebilirim ama aynı özelliklere sahip bir laptopu 9.000₺ ye de alabiliyorsam o benim için f/p olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Ali Küçüker
Sana önerim ssd hızı yüksek bir laptop alman bakıyorum da senin için kapasite de önemli, eğer yanında oyun da oynayacaksan monster oynamayacaksan da legion serirsine bakmanı öneririm ha legion oynatmaz mı o da oynatır ama aynı fiyatta monster daha iyi performans verir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana önerim ssd hızı yüksek bir laptop alman bakıyorum da senin için kapasite de önemli, eğer yanında oyun da oynayacaksan monster oynamayacaksan da legion serirsine bakmanı öneririm ha legion oynatmaz mı o da oynatır ama aynı fiyatta monster daha iyi performans verir :)
hocam oyun için bilgisayar topladım zaten, ondan dolayı gaming laptop istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
bilmem hoşuna gidermi bence ekranlari 14.0inc olmasi iyi olmamiş ama fiyat performans olarak iyi gibi 7.5k hem paranda cebinde durur ne tip işler yapacağını hiç bilmediğimden ekran kartı belki düşük gelebilir ama sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmem hoşuna gidermi bence ekranlari 14.0inc olmasi iyi olmamiş ama fiyat performans olarak iyi gibi 7.5k hem paranda cebinde durur ne tip işler yapacağını hiç bilmediğimden ekran kartı belki düşük gelebilir ama sana kalmış
hocam teşekkürler öneriniz için, hiç rastlamamıştım bu bilgisayara gayet hoşuma gitti.mutlaka göz önünde bulunduracağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,625
Üyeler
161,882
Son üye
ızzy6s
Top Bottom