Neler Yeni

Laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Arkadaslar merhaba bende https://www.vatanbilgisayar.com/tos...tb-2gb-156-w81-notebook.html#urun-ozellikleri bu pc var 2014 yapım 2000 TL'ye aldık 2015 te ve biraz yavasladi pc 3800-4000 e satıp aynı özelliklere sahip yeni bi pc mi alsam? Çünkü bu pc yavaşladı oyunlarda fln gpu %0 a düşüyor performans alamıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ne yapayim satayim mi satmayim mi? Bir de max 5000 tl 1Tb win10 laptop önerir misiniz.

Emre Baş

80+ Gold
Satıp yeni alman daha iyi olcaktır fakat o kadar imkansız etmez şuanki fiyatına bakıp fiyat vermek yanlış 2500 civarı bişe eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıp yeni alman daha iyi olcaktır fakat o kadar imkansız etmez şuanki fiyatına bakıp fiyat vermek yanlış 2500 civarı bişe eder
Ben let go ya satma amacli degil bakalim insanlar ne diyor diye 4.750 ye koydum nirisi 3800 veririm dedi. Bende bugun yazacagim ona önceden bilgi edineyim dedim. Sizce bu fiyata kârlı mı olur. Satip 4500 civari güzel bi laptop önerir misiniz 1tb ve win10

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Öncelikle sistemin hızlı olmasını istiyorsan HDD değil SSD'li bilgisayarlara yönelmen gerek. Mesela 250GB SSD, 1TB HDD olarakta bulabilirsin ama bu sefer bütçenin üstünde fiyatlar olur. Ama 5.000'in üzerine bi 500 daha koyabilirsen:

bu sistem işini fazlasıyla görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Öncelikle sistemin hızlı olmasını istiyorsan HDD değil SSD'li bilgisayarlara yönelmen gerek. Mesela 250GB SSD, 1TB HDD olarakta bulabilirsin ama bu sefer bütçenin üstünde fiyatlar olur. Ama 5.000'in üzerine bi 500 daha koyabilirsen:

bu sistem işini fazlasıyla görür.
Cok tesekkur ederim onerin icin. Bu siteyi ben ilk defa duyuyorum güvenilir mi acaba? Ya da bu pc den baska sitelerde bulabilir miyim?

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Cok tesekkur ederim onerin icin. Bu siteyi ben ilk defa duyuyorum güvenilir mi acaba? Ya da bu PC den baska sitelerde bulabilir miyim?
Başka yerlerde de bulabilirsin. Ben de siteyi ilk kez gördüm. Örnek verme amacıyla attım. Siteyi iyice araştır. Güvenilirse fiyatı uygun tutmuşlar. Ama "şu ana" göre uygun. Normal de bu laptoplar 2-3 ay öncesine kadar 4.500₺ civarıydı. Şimdi stok ve dolar durumları yüzünden fiyatı arttı. Acil değilse yaz gelmesini bekle. Yazın virüs işi çözülürse fiyatlar inecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Başka yerlerde de bulabilirsin. Ben de siteyi ilk kez gördüm. Örnek verme amacıyla attım. Siteyi iyice araştır. Güvenilirse fiyatı uygun tutmuşlar. Ama "şu ana" göre uygun. Normal de bu laptoplar 2-3 ay öncesine kadar 4.500₺ civarıydı. Şimdi stok ve dolar durumları yüzünden fiyatı arttı. Acil değilse yaz gelmesini bekle. Yazın virüs işi çözülürse fiyatlar inecektir.
Aynen haklisiniz teşekkkür ediyorum :)

Top Bottom