FKT74
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Furkan Türkmen
Merhaba herkese iyi günler. Geçenlerde Acer marka, içinde Rtx 3070ti,R7 6800h, tek kanal 16gb ram olan bir laptop aldım ancak oynadığım bir kaç oyunda düşük fps alıyorum bu oyunlar sırasıyla Cs2,Valorant ve fortnite ve fps değerlerim şöyle: cs2 yüksek ayarlar 90-130 fps arası Valorant yüksek ayarlar 160-220 arası Fortnite ise yüksek ayarlar 60-100 fps arası. Ek olarak bu oyunların hepsinde (özellikle FORTNİTE) ara ara FPS drop yaşıyorum. FPS arada bir 40 50 ye düşüyor ayrıca şunlarıda söyliyelim: mux Switch açık işlemci Max kullanım %100 ve agresif mod. Prize her zaman takılı performans modunda, win 11 pro, bios güncel, ekran kartı ve chipset yazılımları güncel, İşlemci performans modunda ve testleri yaparken performans kaybı olmaması açısından fanlar Max seviyedeydi 75 80 derece de oldu bu testler açıkçası aklıma ramleri duel yapmaktan başka bir şey gelmiyor ancak sistem ddr5 olduğu için pek fark ediceğini düşünmüyorum bir çözüm önerisi olmaz ise iade talebi oluşturacağım son olarak şunlarıda belirteyim oyunları teker teker 3070ti kullanması için ayarladım Nvidia denetim masasından da gerekli ayarları yaptım. Yardımcı olursanız çok makbule geçer saygılarımla.