toshiba satellite l50-c modeli laptopum var yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum ve csgo oyunu oynuyorum başlarda fps drop sorunu yoktu ama son 1 yıldır ani fps düşmesi yaşıyorum bunun için ne yapmam lazım
intel i5 -5200u cpu 2.20ghz 8gb ram geforce 930m ekran kartı win10 sürümYeni bilgisayar alman lazım...
Sisteminin özelliklerini yazar mısın dostum? Bir de MSI Afterburner programı ile oyun icindeki CPU-GPU sıcaklık ve kullanım değerlerini test edip paylaşırsan sevinirim.
Sıcaklık değerleri ne durumda? CPU-GPU'nun kullanım değerlerini de paylaşırsan sevinirim.Intel i5 -5200u cpu 2.20ghz 8gb RAM geforce 930m ekran kartı win10 sürüm
CS:GO nun problemi. Çözümü yok henüz. SSD yoksa SSD alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.Intel i5 -5200u cpu 2.20ghz 8gb RAM geforce 930m ekran kartı win10 sürüm
ssd yok hocam aldıgım zaman hala bu fps drop olayını yaşarmıyımCS:GO nun problemi. Çözümü yok henüz. SSD yoksa SSD alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
hocam dedıgın programı yukledm sıcaklık ıcın bi ekranda test ediyor 84-86 araında değişiyorSıcaklık değerleri ne durumda? CPU-GPU'nun kullanım değerlerini de paylaşırsan sevinirim.
Ama neyin sıcaklığı kanka? Kullanım yüzdelerini de paylaşman lazım. Ekran görüntüsü paylaşırsan sevinirim.hocam dedıgın programı yukledm sıcaklık ıcın bi ekranda test ediyor 84-86 araında değişiyor
Fakat ssd oyundaki fps i arttırmaz sadece yükleme ekranlarını hızlandırır.CS:GO nun problemi. Çözümü yok henüz. SSD yoksa SSD alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bilerek SSD dedim.Fakat SSD oyundaki fps i arttırmaz sadece yükleme ekranlarını hızlandırır.