Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Aga bende s0003nt var r7 servise gitti hallden düzeltilip geldi daha sonra bi problem yaşamadım hall sensörü ne gibi dezavantaj sağlıyor bilen bana ulaşabilir mi özelden bilgileneyim

@vada Merhaba hocam, 60k en fazla 65k civarına 3ds max, corona gibi programlar kullanıyorum render alacağım iç mimar için laptop bakıyorum uzun ömürlü olsun istiyorum önerin ne olur işlemci amd mi yoksa intel mi almalıyım ne önerirsin şimdiden teşekkür ederim.

Forum sahibi konu kitliyor ötekisi konu siliyor falan açıkçası pek yazasım gelmiyor kusura bakmayın. İlk posttaki bilgiler çoğu kullanıcı için fikir oluşturur. Konuyu güncel tutamayacağım malesef.

Forum sahibi konu kitliyor ötekisi konu siliyor falan açıkçası pek yazasım gelmiyor kusura bakmayın. İlk posttaki bilgiler çoğu kullanıcı için fikir oluşturur. Konuyu güncel tutamayacağım malesef.
hocam kusura bakmayın uğraştıracağım ama. maksimum 38e oyun için ama hafif olan ne alınabilir ? 4050 4060 önerileriniz olursa farklı farklı çok sevinirim

Paranız varsa Asus Rog Strix Scar serisi alın. MiniLED ekranlı, stabil bir seri ve coil whine sesi dışında kusur bulmak zor. İşlemci 95 derecelerde de çalışsa fan sesi haricinde can sıkan bir durum oluşmuyor. Kulaklık takarak oyun oynuyorsanız hiç bir sıkıntınızda olmaz.
Hocam Scar değilde düz Asus Rog Strix g16 2025 versiyonları nasıl. Intel işlemcili olanlar. Bilgisayar mühendisliği için alıcam asıl amacım yazılım fakat oynayacağım birkaç oyun var. Bu oyunlar; LoL, GTA 6, Forza Horizon 6. Fakat bu oyunları uzun süre aralıksız şekilde değil günde 2-3 saat oynarım en fazla. Onun haricinde full ders yazılım falan. Tasarımını ve marka olarak kalitesini çok beğeniyorum asusun. Daha önce çok eski bir modelini uzun süre kullandım bana herhangi bir sorun çıkartmadı. Pek fiyat performans değiller ama sorun çıkartmadığı takdirde güvendiğim için ben rog strix serisine o parayı veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Asus Rog Strix g16 2025 versiyonları nasıl. Intel işlemcili olanlar. Bilgisayar mühendisliği için alıcam asıl amacım yazılım fakat oynayacağım birkaç oyun var. Bu oyunlar; LoL, GTA 6, Forza Horizon 6. Fakat bu oyunları uzun süre aralıksız şekilde değil günde 2-3 saat oynarım en fazla. Onun haricinde full ders yazılım falan. Tasarımını ve marka olarak kalitesini çok beğeniyorum asusun. Daha önce çok eski bir modelini uzun süre kullandım bana herhangi bir sorun çıkartmadı. Pek fiyat performans değiller ama sorun çıkartmadığı takdirde güvendiğim için ben rog strix serisine o parayı veririm.

merhabalar hocam daha once sizle iletisime gecmistim msi vector 16 hx aldim 5070ti lı suanda mikrofonunda ve sol hoparlorunde sorun yasiyorum mikrofonu dc de valoda falan ses iletmiyor hoparlorunde de cizirti var ozellikle solda. sizce servise mi gotureyjm yoksa ses suruculeri mi eksiktir bios mu eskidir cozemedim var mi bir bilginiz ne yapabilirim

İkisi arasında hangisi sizce? @vada

30kya kadar bir laptop önerir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,787
Üyeler
185,169
Son üye
jenerik
Geri