Neler Yeni

Laptop Parça Yükseltmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Can
Arkadaşlar selamlar. Hp Pavilion dv5 1135ee laptopa sahibim. Bu laptopun bileşenlerini yükseltmek istiyorum. İşlemcisi i2 duo p8400. Ekran kartı GeForce GTX 9600m ve 3gb RAM'e sahip. İlk olarak Ramini yükseltmek istiyorum. Bunu 4x2 8gb yapabilir miyim? İşlemcisini ve ekran kartını değiştirebilir miyim? Param olmadığı için bilgisayar alamıyorum. Mantıklı olarak uygun fiyata parça almak istiyorum.
Ram kanal özellikleri : PC2-6400, 800-MHz, DDR2 2 SODIMM slots

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
alex
Arkadaşlar selamlar. Hp Pavilion dv5 1135ee laptopa sahibim. Bu laptopun bileşenlerini yükseltmek istiyorum. İşlemcisi i2 duo p8400. Ekran kartı GeForce GTX 9600m ve 3gb RAM'e sahip. İlk olarak Ramini yükseltmek istiyorum. Bunu 4x2 8gb yapabilir miyim? İşlemcisini ve ekran kartını değiştirebilir miyim? Param olmadığı için bilgisayar alamıyorum. Mantıklı olarak uygun fiyata parça almak istiyorum.
Ram kanal özellikleri : PC2-6400, 800-MHz, DDR2 2 SODIMM slots
Ram ve işlemcsini yükselte bilirsin ancak ekran kartı olmaz.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Tekin Ayber
ScreenHunter 112.jpg

Buna göre 8gb ddr2 ram yükseltmesi yapabilirsin, mhz olarak herhalde hepsi uyar çünkü ayrıntı yazmamış.
işlemci olarak işlemcini intel sitesinde arat ve kodunu bulup yükseltebileceğin işlemcileri ara, sonuçlar gelir....

Yukarıda yazıyor, yükseltebileceğin işlemciler...

Bir de ssd sata 3 al. Hızı baya bir artar. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Buna göre 8gb ddr2 ram yükseltmesi yapabilirsin, mhz olarak herhalde hepsi uyar çünkü ayrıntı yazmamış.
işlemci olarak işlemcini intel sitesinde arat ve kodunu bulup yükseltebileceğin işlemcileri ara, sonuçlar gelir....

Yukarıda yazıyor, yükseltebileceğin işlemciler...

Bir de ssd sata 3 al. Hızı baya bir artar. :)
Yardımınız için teşekkür ederim. İşlemci olarak İntel Core İ2 Duo T9600 takacağım. Ram olarak 2+1 ram var 1 adet daha 2 gb ram sipariş edip 4 gb yapacağım(4x2 bulamadım).

Top Bottom