Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptop parlaklık sorunu

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Laptoba hızlanması için windows 8.1 pro yükledim. Gayet iyi hızlı ve akıcı. Ama ekran parlaklığını kısamıyorum.

Sürekli ders çalıştığım için gözlerim ağrıyor. Tez ve derslerim dolayısıyla sürekli bakmam gerekiyor. Nasıl azaltabilirim parlaklığı?

Laptopda tuş var fn+f2 yaptığımda ekrana patlaklığın azaldığına dair buton çıkıyor lakin parlaklık sabit hep.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yazılım la alakalı olabilir, windows güncellemelerini yapıp öyle deneyin. Diğer FN kısayolları çalışıyor mu?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım la alakalı olabilir, windows güncellemelerini yapıp öyle deneyin. Diğer FN kısayolları çalışıyor mu?
Güncel hepsi. Het şeyi güncelledim. Windows da güncel. Diğer kısayollar çalışıyor. Sırf bu yüzden tekrar w10 gwçmek istemiyorum :( gece ışığı modu falan olsaydı çok iyi olurdu.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
hatalı driver öyle yapıyor driver silip win8 için driver yüklemelisiniz.
driver sürüm yanlıştır orjinal driver olsada ekran kartı modeli atın link atayım deneyin driver

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
hatalı driver öyle yapıyor driver silip win8 için driver yüklemelisiniz.
driver sürüm yanlıştır orjinal driver olsada ekran kartı modeli atın link atayım deneyin driver

laptop modelim bu. grafik kartı olarak r5 M330 olarak gözüküyor lakin ben de amd catasly yüklü.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
bilgisayar sağ tıkla > yönet> aygıt yöneticisi >görüntü bağdaşlaştırıcı orda ekran kartına sağ tıkla kaldır tıkla bunu yükle düzelmezse farklı driver denememiz gerekir

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
bilgisayar sağ tıkla > yönet> aygıt yöneticisi >görüntü bağdaşlaştırıcı orda ekran kartına sağ tıkla kaldır tıkla bunu yükle düzelmezse farklı driver denememiz gerekir
17.4.2 versiyonu indiriyorum şuan.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
bilgisayar yeniden başlat tekrar dene. olmazsa farklı sürümler denersin. ddu isimli programı indirirsen daha iyi siler driverı

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Son durumu söylüyorum. eğer laptop varsa elinizde ekran kartı ve apu işlemci varsa, ekran kartı driveri yüklemeyin olmuyor. Apu işlemcinin driver yüklenince oluyor. Ve parlaklık böylece çözüldü. 2 saattir tüm driver versiyonları indirdim olmadı. en son apu driveri denedim oldu. Şuan ekran renklerini ayarlayabiliyorum ve parlaklık kısılıyor. Oh bee!!

@fatihhhh yardımların için teşekkürler.

Top Bottom