Laptop Performans Sorunu

likes61

80+
Reaksiyon skoru
9
Donuyor ve windows ayarlar kısmında her şey güncel olmasına rağmen istedim performansı alamıyorum ekran parlaklıgını değişmeme rağmen hiç fark etmiyor .

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-07 222300.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-07 222300.webp
    19.3 KB · Hit: 15
Donuyor ve windows ayarlar kısmında her şey güncel olmasına rağmen istedim performansı alamıyorum ekran parlaklıgını değişmeme rağmen hiç fark etmiyor .
Bende Win 11 2h5 sürümüne geçince arada takılma yapıyor. Windows veya ramlerden olabilir

işletim sisteminde windows 11e otomatik mi çıktı kendin format atarkmı yaptın. bazı cihazlar otomatik güncellemeden sonra win11 olunca sorunların ardı arkası kesilmiyor.

windows 10 geçicem artık sinir etti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 2.el aldım win11 güncellemeleri yaptım almadan formatlamıştım

işletim sisteminde windows 11e otomatik mi çıktı kendin format atarkmı yaptın. bazı cihazlar otomatik güncellemeden sonra win11 olunca sorunların ardı arkası kesilmiyor.
format attım ama sonradan oyunların yüklü oldugu hdd taktım bu sıkıntı çıkarıyor olabilirmi

Son düzenleme:
windows 10 geçicem artık sinir etti

ben 2.el aldım win11 güncellemeleri yaptım almadan formatlamıştım

format attım ama sonradan oyunların yüklü oldugu hdd taktım bu sıkıntı çıkarıyor olabilirmi
hard diskte işletim sistemi mi kurulu hdd problemli olabilir. dm den yaz ilglenelim yardımcı olabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,804
Üyeler
198,842
Son üye
ebslk

Geri