Laptop Pil Ömrü Çok Kısa

boldy

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba.
Laptop kullanıyorum prize takılıyken oyun oynadım ve artık laptop prize takılı değilken şarjı hızlıca gitmeye başladı.
Pil ömrünü arttırmak için ne yapabilirim arttırabilirsem Max kaç dk veya saat artar?

Yapılacak bir şey yok eceli gelmiş.
Yeni pil al bence.

Windows arkaplan işlerini kısıtlayabilirsin, ekran parlaklığını kısabilirsin, Laptop güç tasarrufu kapalı ise açabilirsin. ya da yeni bir batarya alabilirsin. Karar senin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaliteli pil ne kadardır?
Laptopunuzun marka modeli ney?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Windows arkaplan işlerini kısıtlayabilirsin, ekran parlaklığını kısabilirsin, Laptop güç tasarrufu kapalı ise açabilirsin. ya da yeni bir batarya alabilirsin. Karar senin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptopunuzun marka modeli ney?
hp pavilion gaming laptop

Yeni pil al zaten laptopların max 4 saat olur.

Ekler

• resim_2021-05-12_013434.png
    resim_2021-05-12_013434.png
    236.5 KB · Hit: 51
kaliteli pil ne kadardır 4 saat boyunca dayanırsa ne mutlu bana gerçekten 4 saat dayanır mı?
Önce pilin nasıl bir girişi var laptopa öğrenmek lazım ben anlamıyorum ama giriş türünü öğrenirsen bulurum.

kaliteli pil ne kadardır?
Hiçbir bilgim yok piyasaya bakabilirsiniz marka model yazarak. Bilgisayarı kısarak ölü bir pilden çok bir şey kazanamazsınız.
Benim tavsiyem yeni pil alın ama evde oynarken pili çıkartın

Merhaba.
Laptop kullanıyorum prize takılıyken oyun oynadım ve artık laptop prize takılı değilken şarjı hızlıca gitmeye başladı.
Pil ömrünü arttırmak için ne yapabilirim arttırabilirsem Max kaç dk veya saat artar?
Dostum. Pil de bir sorun yok büyük ihtimal. Gaming notebooklar pili çok yer. Bunun tek çaresi Nvdia kontrol panelinden Nvdia ekran kartını devre dışı bırak. Yani 2. Ekran kartını kullansın. Güç tasarrufu moduna al. Anca böyle olur. Yine çok gitmeyecektir ama artı bir saat kadar dayanma katar diye tahmin ediyorum.

Oyunlar, batarya kullanma süresini çok fazla azaltır. Prize takılı kullanmak daha mantıklı. Ayrıca laptoplarda batarya ömrü iki yıldır. İki yıl sonra kullanım süresi epey azalır.

Geri