arkadaslar laptopumu satisa cikarttim fakat fiyat konusunda pek emin degilim.
benim verdigim fiyat makul o zaman degil mi?tam anlamıyorum ama biraz sahibindene baktıgımda 27-32 arası gibi
yani piyasaya tam hakim değilim dedigim gibi ama sanırsam evet aceleniz yoksa bu fiyatlarda tutulabilirbenim verdigim fiyat makul o zaman degil mi?
Garantisi ne kadar? Şahsen 12. Nesil işlemci ve 512gb ssd olan laptop için bu kadar yükseğe çıkmadım.(Piyasasını bilmiyorum sadece özellik olarak baktığımda fikrimi söylüyorum) 2 ay önce prime indirimi ile 13 nesil i5 4050 16gb ddr5 ram ve 1tb ssdli laptop 28bine geldi bana.arkadaslar laptopumu satisa cikarttim fakat fiyat konusunda pek emin degilim.
Fiyat yüksek. Bu fiyata ikinci elde 4060 3070ti li daha iyi makineler var. Sıfırları bu fiyatlarda zaten cihazının. Bu fiyata satman biraz zor.arkadaslar laptopumu satisa cikarttim fakat fiyat konusunda pek emin degilim.
garantisi daha mevcut ama bakmam lazim bu arada ekran kartin kac watt benim ilanda olan 140w o yuzden merak ettim.Garantisi ne kadar? Şahsen 12. Nesil işlemci ve 512gb ssd olan laptop için bu kadar yükseğe çıkmadım.(Piyasasını bilmiyorum sadece özellik olarak baktığımda fikrimi söylüyorum) 2 ay önce prime indirimi ile 13 nesil i5 4050 16gb ddr5 ram ve 1tb ssdli laptop 28bine geldi bana.
tesekkurler hocam.Fiyat yüksek. Bu fiyata ikinci elde 4060 3070ti li daha iyi makineler var. Sıfırları bu fiyatlarda zaten cihazının. Bu fiyata satman biraz zor.
120 watt olması lazım. Öyle hatırlıyorum. Acil bir lazım durumu vardı ucuza hangisiyse almıştım çok detaylı bilmiyorum ama 120 diye hatırlıyorum. Ürünün piyasasını hiç bilmiyorum hocam yanlış anlama. Şahsen alıcı olsam düşünmezdim. Belki iyidir bilmediğim için bir şey diyemem. Bu arada oyunlarda kaç watt a kadar çıkıyor watt değeri hiç baktın mı hocam? Benim oyunlarda 75 watti geçmedi. Bi ayarı mı var uygulaması mı var falan anlamadımgarantisi daha mevcut ama bakmam lazim bu arada ekran kartin kac watt benim ilanda olan 140w o yuzden merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tesekkurler hocam.
evet yeni bir cihaz almak icin satiyorum tavsiyen icin tesekkurler ayrica.İlanda bu fiyatta kalsın. 27.000 TL'nin aşağısına satmayın. Yakın zamanda tüm fiyatlar yükselecektir, tok satıcı olun.
Yeni bir cihaz almak için mi satıyorsunuz?
evet cogu oyunda 100 watt ustunu gorebiliyorum hocam sorunun cevabini bilmiyorum belki intel kullaniyor falan olabilir mux switch ozelligini aktif et.120 watt olması lazım. Öyle hatırlıyorum. Acil bir lazım durumu vardı ucuza hangisiyse almıştım çok detaylı bilmiyorum ama 120 diye hatırlıyorum. Ürünün piyasasını hiç bilmiyorum hocam yanlış anlama. Şahsen alıcı olsam düşünmezdim. Belki iyidir bilmediğim için bir şey diyemem. Bu arada oyunlarda kaç watt a kadar çıkıyor watt değeri hiç baktın mı hocam? Benim oyunlarda 75 watti geçmedi. Bi ayarı mı var uygulaması mı var falan anlamadım
Onu araştıracağım. Olabilirevet yeni bir cihaz almak icin satiyorum tavsiyen icin tesekkurler ayrica.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet cogu oyunda 100 watt ustunu gorebiliyorum hocam sorunun cevabini bilmiyorum belki intel kullaniyor falan olabilir mux switch ozelligini aktif et.