Neler Yeni

Laptop Piyasasından Anlayan Arkadaşlar!

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
tam anlamıyorum ama biraz sahibindene baktıgımda 27-32 arası gibi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
arkadaslar laptopumu satisa cikarttim fakat fiyat konusunda pek emin degilim.

Garantisi ne kadar? Şahsen 12. Nesil işlemci ve 512gb ssd olan laptop için bu kadar yükseğe çıkmadım.(Piyasasını bilmiyorum sadece özellik olarak baktığımda fikrimi söylüyorum) 2 ay önce prime indirimi ile 13 nesil i5 4050 16gb ddr5 ram ve 1tb ssdli laptop 28bine geldi bana.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tuğra Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi ne kadar? Şahsen 12. Nesil işlemci ve 512gb ssd olan laptop için bu kadar yükseğe çıkmadım.(Piyasasını bilmiyorum sadece özellik olarak baktığımda fikrimi söylüyorum) 2 ay önce prime indirimi ile 13 nesil i5 4050 16gb ddr5 ram ve 1tb ssdli laptop 28bine geldi bana.
garantisi daha mevcut ama bakmam lazim bu arada ekran kartin kac watt benim ilanda olan 140w o yuzden merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat yüksek. Bu fiyata ikinci elde 4060 3070ti li daha iyi makineler var. Sıfırları bu fiyatlarda zaten cihazının. Bu fiyata satman biraz zor.
tesekkurler hocam.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
garantisi daha mevcut ama bakmam lazim bu arada ekran kartin kac watt benim ilanda olan 140w o yuzden merak ettim.

tesekkurler hocam.
120 watt olması lazım. Öyle hatırlıyorum. Acil bir lazım durumu vardı ucuza hangisiyse almıştım 😂 çok detaylı bilmiyorum ama 120 diye hatırlıyorum. Ürünün piyasasını hiç bilmiyorum hocam yanlış anlama. Şahsen alıcı olsam düşünmezdim. Belki iyidir bilmediğim için bir şey diyemem. Bu arada oyunlarda kaç watt a kadar çıkıyor watt değeri hiç baktın mı hocam? Benim oyunlarda 75 watti geçmedi. Bi ayarı mı var uygulaması mı var falan anlamadım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İlanda bu fiyatta kalsın. 27.000 TL'nin aşağısına satmayın. Yakın zamanda tüm fiyatlar yükselecektir, tok satıcı olun.
Yeni bir cihaz almak için mi satıyorsunuz?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tuğra Yıldız
İlanda bu fiyatta kalsın. 27.000 TL'nin aşağısına satmayın. Yakın zamanda tüm fiyatlar yükselecektir, tok satıcı olun.
Yeni bir cihaz almak için mi satıyorsunuz?
evet yeni bir cihaz almak icin satiyorum tavsiyen icin tesekkurler ayrica.

120 watt olması lazım. Öyle hatırlıyorum. Acil bir lazım durumu vardı ucuza hangisiyse almıştım 😂 çok detaylı bilmiyorum ama 120 diye hatırlıyorum. Ürünün piyasasını hiç bilmiyorum hocam yanlış anlama. Şahsen alıcı olsam düşünmezdim. Belki iyidir bilmediğim için bir şey diyemem. Bu arada oyunlarda kaç watt a kadar çıkıyor watt değeri hiç baktın mı hocam? Benim oyunlarda 75 watti geçmedi. Bi ayarı mı var uygulaması mı var falan anlamadım
evet cogu oyunda 100 watt ustunu gorebiliyorum hocam sorunun cevabini bilmiyorum belki intel kullaniyor falan olabilir mux switch ozelligini aktif et.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
evet yeni bir cihaz almak icin satiyorum tavsiyen icin tesekkurler ayrica.

evet cogu oyunda 100 watt ustunu gorebiliyorum hocam sorunun cevabini bilmiyorum belki intel kullaniyor falan olabilir mux switch ozelligini aktif et.
Onu araştıracağım. Olabilir

Top Bottom