Gaming laptop kullanıyorum evet şarja takılı kullanmamda bir sorun yoktur yani değil mi ?Laptop gaming ise zaten sarja takmadan kullanamassın.Sorun yaratmaz.Bataryasız sarja takma yeter.
Gaming Laptop kullanıyorsunuz ben eski bir laptop kullanıyorsunuz zannetmiştim bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorumBataryayı çıkarmak için yeri yok fakat
Şarjda değilken zaten şarjı çok hızlı bitiyor ve tam performans alamadığımı hissediyorum şarjda kullanmamda umarım zamanla bir sorun olmazGaming Laptop kullanıyorsunuz ben eski bir laptop kullanıyorsunuz zannetmiştim bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Konudan bağımsız ama laptop marka ve model öğrenebilir miyim merak ettim ?Şarjda değilken zaten şarjı çok hızlı bitiyor ve tam performans alamadığımı hissediyorum şarjda kullanmamda umarım zamanla bir sorun olmaz
Bataryasız kullanırsan anakartı falan yakarsın.Batarya'nın ölmesi hiç önemli değil, verir para batarya alırsın.Bataryasız kullanmayın sakın.Haftafa 1 kez sarjdan çıkarıp batarya'nın pilini sıfıra düşürürseniz yeterli olur.Batarya ile şarja takılı kullanırsan pil zamanla ölüyor ben eski dizüstü bilgisayarımı öyle kullandım batarya öldü şuan kablo ile kullanıyorum
Hocam zaten batarya çıkış yeri yok Gaming laptop kullanıyorum şarjda kullanmamın bir zararı olmaz yani eminsiniz dimiBataryasız kullanırsan anakartı falan yakarsın.Batarya'nın ölmesi hiç önemli değil, verir para batarya alırsın.Bataryasız kullanmayın sakın.Haftafa 1 kez sarjdan çıkarıp batarya'nın pilini sıfıra düşürürseniz yeterli olur.