Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptop Pri̇zde Kullanim

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Arkadaşlar merhaba laptopu şarja takılı kullanmanın bir zararı var mıdır nasıl kullanmalıyız

.......

80+ Bronze
Laptop gaming ise zaten sarja takmadan kullanamassın.Sorun yaratmaz.Bataryasız sarja takma yeter.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop gaming ise zaten sarja takmadan kullanamassın.Sorun yaratmaz.Bataryasız sarja takma yeter.
Gaming laptop kullanıyorum evet şarja takılı kullanmamda bir sorun yoktur yani değil mi ?

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Batarya ile şarja takılı kullanırsan pil zamanla ölüyor ben eski dizüstü bilgisayarımı öyle kullandım batarya öldü şuan kablo ile kullanıyorum

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Batarya ile şarja takılı kullanırsan pil zamanla ölüyor ben eski dizüstü bilgisayarımı öyle kullandım batarya öldü şuan kablo ile kullanıyorum
Bataryayı çıkarmak için yeri yok fakat

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Gaming Laptop kullanıyorsunuz ben eski bir laptop kullanıyorsunuz zannetmiştim bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Şarjda değilken zaten şarjı çok hızlı bitiyor ve tam performans alamadığımı hissediyorum şarjda kullanmamda umarım zamanla bir sorun olmaz

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Şarjda değilken zaten şarjı çok hızlı bitiyor ve tam performans alamadığımı hissediyorum şarjda kullanmamda umarım zamanla bir sorun olmaz
Konudan bağımsız ama laptop marka ve model öğrenebilir miyim merak ettim ?

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Tam dolu olduğu taktirde pek sıkıntı yaşamazsın diye biliyorum. Şarjda kullandıktan sonra laptopu önce şarj etmeni öneririm.

.......

80+ Bronze
Bataryasız kullanırsan anakartı falan yakarsın.Batarya'nın ölmesi hiç önemli değil, verir para batarya alırsın.Bataryasız kullanmayın sakın.Haftafa 1 kez sarjdan çıkarıp batarya'nın pilini sıfıra düşürürseniz yeterli olur.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Bataryasız kullanırsan anakartı falan yakarsın.Batarya'nın ölmesi hiç önemli değil, verir para batarya alırsın.Bataryasız kullanmayın sakın.Haftafa 1 kez sarjdan çıkarıp batarya'nın pilini sıfıra düşürürseniz yeterli olur.
Hocam zaten batarya çıkış yeri yok Gaming laptop kullanıyorum şarjda kullanmamın bir zararı olmaz yani eminsiniz dimi

Top Bottom