Neler Yeni

Laptop Prizde mi kullanılmalı?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Laptopu hep şarjda kullanırsam bir sorun olur mu?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Laptopu hep şarjda kullanırsam bir sorun olur mu?
%100 olana kadar kullanma fullenince prizde kullan böylece bataryayı da öldürmezsin (Prizde kullanmazsan oyun vs oynayamazsın zaten)(oynayamazsından kastım çok donar)

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%100 olana kadar kullanma fullenince prizde kullan böylece bataryayı da öldürmezsin (Prizde kullanmazsan oyun vs oynayamazsın zaten)(oynayamazsından kastım çok donar)
peki sadece oyun oynarken mi prizde durmalı yoksa günlük işlerde video izlerken vs sorun çıkar mı?

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sadece oyun oynarken prizde kalsın çünkü donanımların tam gücünde çalışması için kesintisiz güç gerekiyor. Onun dışında şarjını fulleyip prizden çıkarılı halde kullanabilirsiniz.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece oyun oynarken prizde kalsın çünkü donanımların tam gücünde çalışması için kesintisiz güç gerekiyor. Onun dışında şarjını fulleyip prizden çıkarılı halde kullanabilirsiniz.
sağol

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben eski laptop'umu sürekli olarak şarjda kullanıyordum, şahsen öbür türlü daha çabuk şarjının bittiğini düşünüyorum.

EmreTRk

80+ Bronze
Vallaha benim laptopda farkında olmadan pilde 1.5 saat oyun girdim. Düşük pil uyarısı gelince fark ettim. Derecelideydim mecbur takıp devam ettim. Pilin biraz içinden geçmiş olabilirim.

Top Bottom