İçindeki ram ne bilmiyorumaynı ramden al.
İçini aç.İçindeki ram ne bilmiyorum
cpu z indirip markasına ve modeline bakabiliyorsunuz ben öyle bakmıştımİçindeki ram ne bilmiyorum
Cpu z Memory sayfası bu şekildeCpu-z den bakabiliyorduk sanırım
Ben göremedim nedir markasıcpu z indirip markasına ve modeline bakabiliyorsunuz ben öyle bakmıştım
Asus x505bp br019 laptop var 4 gb ddr4 2133mhz rami var Bi 4 gb daha eklemek istiyorum ddr4 2133mhz bu laptopa uyumlu Bi ram söyler misiniz
Bu ramin çalışacağından emin misin, farklı marka model ram çalışmaz diyenler oldu daASUS VivoBook 15 X505BP Notebook - ASUS VivoBook 15 X505BP Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
ASUS VivoBook 15 X505BP Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Burada uyumlu ram ve ssd'ler var. İstersen ilerde 32 GB'a kadar çıkartabilirsin.
Kingston 4 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Rami - KVR24S17S6/4
KVR24S17S6/4 Kingston 4 GB DDR4 2400 MHz CL17 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Bundan alabilirsin
Bu ram birebir samsung o yüzden sorun olmaz. Özellikle micron (alt kalite), nanya , spectek olan ramlerde sorun olabiliyor onlarda zaten ucuz sorun çıkaran ramler.Bu ramin çalışacağından emin misin, farklı marka model ram çalışmaz diyenler oldu da
4gb dan 8gb ta çıkarırsam gözle görülür bir fark olur mu mesela ben lol oynuyorum pc ona yetiyor 40fps alıyorum ortalama ne kadar artarBu ram birebir samsung o yüzden sorun olmaz. Özellikle micron (alt kalite), nanya , spectek olan ramlerde sorun olabiliyor onlarda zaten ucuz sorun çıkaran ramler.
4 GB'dan 8GB'a çıkartmak genel olarak oyunlarda fps artışı sağlar ama net bir şey diyemem. Belki hiç artmaz.4gb dan 8gb ta çıkarırsam gözle görülür bir fark olur mu mesela ben lol oynuyorum pc ona yetiyor 40fps alıyorum ortalama ne kadar artar
Teşekkür ederim4 GB'dan 8GB'a çıkartmak genel olarak oyunlarda fps artışı sağlar ama net bir şey diyemem. Belki hiç artmaz.