B burakboz 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 45 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Burak Bozoğlu 13 Ağustos 2024 #1 Asus tuf gaminde 8 gb ram var ben buna 8 gb mı takmak zorundayım 16gb da takabilirmiyim bide garanti dışına çıkarmı bu ram takma
Asus tuf gaminde 8 gb ram var ben buna 8 gb mı takmak zorundayım 16gb da takabilirmiyim bide garanti dışına çıkarmı bu ram takma
K KEREM23 80+ Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 239 Dahası Reaksiyon skoru 78 İsim KEREM ÇELİKEL Instagram krm.celikel 13 Ağustos 2024 #2 benim bildiğim onu laptopun içini açmadan ögrenemessin ve ayrıyetten evet garanti dışı kalır (bi yanlışım varsa düzeltin)
benim bildiğim onu laptopun içini açmadan ögrenemessin ve ayrıyetten evet garanti dışı kalır (bi yanlışım varsa düzeltin)
B burakboz 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 45 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Burak Bozoğlu 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KEREM23 yazmış: benim bildiğim onu laptopun içini açmadan ögrenemessin ve ayrıyetten evet garanti dışı kalır (bi yanlışım varsa düzeltin) Devamı için tıklayın... İçindekilere dokunmadığın sürece garanti dışı kalmıyormuş zaten öyle olmalı garanti dışı kalıcaksa niye ram slotu koyuyor
KEREM23 yazmış: benim bildiğim onu laptopun içini açmadan ögrenemessin ve ayrıyetten evet garanti dışı kalır (bi yanlışım varsa düzeltin) Devamı için tıklayın... İçindekilere dokunmadığın sürece garanti dışı kalmıyormuş zaten öyle olmalı garanti dışı kalıcaksa niye ram slotu koyuyor