Neler Yeni

laptop sağ alttan cızırtı sesi geliyor

Berdele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran
herkese iyi forumlar. 1 hafta kadar önce acer nitro 5 aldım. aldığım günden beri laptopun klavyesinin sağ alt tarafından bir cızırtı geliyor. ama sadece laptop yük altındayken. masaüstüne alt tab atınca kesiliyor ama herhangi bir oyuna girince başlıyor. öyle aman aman bir ses değil kulaklık takmıyorken duyuluyor o da azıcık. sebebi ne olabilir, zararı var mıdır, iade etmeli miyim? Teşekkürler

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
herkese iyi forumlar. 1 hafta kadar önce acer nitro 5 aldım. aldığım günden beri laptopun klavyesinin sağ alt tarafından bir cızırtı geliyor. ama sadece laptop yük altındayken. masaüstüne alt tab atınca kesiliyor ama herhangi bir oyuna girince başlıyor. öyle aman aman bir ses değil kulaklık takmıyorken duyuluyor o da azıcık. sebebi ne olabilir, zararı var mıdır, iade etmeli miyim? Teşekkürler
Benim sistemde de oyuna ilk girdiğimde oluyor bazen bir sorun yok diye biliyorum ama arkadaşlar daha iyi bilir

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
coil whine desem laptopta oluyormu bilmiyorum ama pek bi zararı olucağını düşünmüyorum yanlışsam arkadaşlar düzeltir

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
bildigim kadarıyla coil whine laptoplardada oluyor ancak bir arkadaşımda acer nitro 5 aldı 3 4 ay oldu böyle bir problemi yok eğer ses coil whineysede garantiye yollasan bile bişey yok diyip yollarlar.

Starlex

80+ Silver
Bana göre fan sesidir hocam

Berdele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre fan sesidir hocam
yok hocam başta ben de öyle sandım ama fan rpm ini yükseltince aradaki fark bariz şekilde anlaşılıyor. sanki full sesteki ama müzik çalmayan bi hoparlörden geldiği gibi

ssmihh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Çelebi
yok hocam başta ben de öyle sandım ama fan rpm ini yükseltince aradaki fark bariz şekilde anlaşılıyor. sanki full sesteki ama müzik çalmayan bi hoparlörden geldiği gibi
merhaba bir sıkıntı oldu mu acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,753
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh
Top Bottom