Neler Yeni

Laptop şarjda iken su döküldü

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,962
İsim
Mert Metshi
Parçayı çekmiş yada ısıdan kurutmuş olabilir.
Bir garanti gönderin ve yalan söylemeyin derim.
Eğer garantisi varsa
10 yıllık garantisi yok ve yalan söylemiyorum ki niye yalan söyleyeyim açmaya çalıştım hani sıcak tencereye su dökersin cızzz diye ses varya onun gibi ses geldi ama daha çok elektrik sesi gibi

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
10 yıllık garantisi yok ve yalan söylemiyorum ki niye yalan söyleyeyim açmaya çalıştım hani sıcak tencereye su dökersin cızzz diye ses varya onun gibi ses geldi ama daha çok elektrik sesi gibi
Kanka gönderirsen firmaya yalan söyleme demek istedim.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
geçmiş olsun yeni pc almaya bakın

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,962
İsim
Mert Metshi
geçmiş olsun yeni pc almaya bakın
aldım ama şuan da 2500 tllik laptoplarda bile atom - celeron işlemci var çok güçsüzler 10 yıllık ama i5 2. nesil işlemci vardı csgo 40 fps oynatıyordu be daha fazla bile alırdı sıcaklık hep 98 sabitti off ya

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Aslan
Merhaba arkadaşlar pc toplamadan önce sadece monitörüm ve laptopum vardı bende laptopu masanın altına koymuştum kasa gibi kullanıyordum hep şarjda duruyordu bir gün kardeşim odaya geldi elinde su balonu vardı bana abi bağlar mısın dedi bende tamam dedim elime aldım ıslak olduğu için elimden kaydı ve yere düştü laptopa 1-2 damla su gitti anında kapandı bende tekrar açmaya çalıştım ama şarj girişinden çızzzz diye sesler gelmeye başladı ve açılmadı ne yapabilirim

laptop bunlardan birisi
Benim bilgisayara da çay dökülmüştü güç tuşuna basınca 3 sn fanlar çalışıp kapanıyordu.Bilgisayari durmadan açmaya çalıştım güç tuşuna basıp ondan sonra bilgisayar açıldı ama bu riskli çünkü ekran kartı ini yakabilirsin ama bilgisayar hiç tepki vermiyorsa çok ta umut bekleme

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,962
İsim
Mert Metshi
Benim bilgisayara da çay dökülmüştü güç tuşuna basınca 3 sn fanlar çalışıp kapanıyordu.Bilgisayari durmadan açmaya çalıştım güç tuşuna basıp ondan sonra bilgisayar açıldı ama bu riskli çünkü ekran kartı ini yakabilirsin ama bilgisayar hiç tepki vermiyorsa çok ta umut bekleme
hiç tepki yok sıfır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,790
Üyeler
167,000
Son üye
Ukaix
Top Bottom