Laptop şarjda iken su döküldü

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
29,738
Merhaba arkadaşlar pc toplamadan önce sadece monitörüm ve laptopum vardı bende laptopu masanın altına koymuştum kasa gibi kullanıyordum hep şarjda duruyordu bir gün kardeşim odaya geldi elinde su balonu vardı bana abi bağlar mısın dedi bende tamam dedim elime aldım ıslak olduğu için elimden kaydı ve yere düştü laptopa 1-2 damla su gitti anında kapandı bende tekrar açmaya çalıştım ama şarj girişinden çızzzz diye sesler gelmeye başladı ve açılmadı ne yapabilirim

laptop bunlardan birisi

Merhaba arkadaşlar pc toplamadan önce sadece monitörüm ve laptopum vardı bende laptopu masanın altına koymuştum kasa gibi kullanıyordum hep şarjda duruyordu bir gün kardeşim odaya geldi elinde su balonu vardı bana abi bağlar mısın dedi bende tamam dedim elime aldım ıslak olduğu için elimden kaydı ve yere düştü laptopa 1-2 damla su gitti anında kapandı bende tekrar açmaya çalıştım ama çısssss diye sesler gelmeye başladı ve açılmadı ne yapabilirim
Hocam laptobu sökmeyi biliyorsanız söküp kurutun derim

Merhaba arkadaşlar pc toplamadan önce sadece monitörüm ve laptopum vardı bende laptopu masanın altına koymuştum kasa gibi kullanıyordum hep şarjda duruyordu bir gün kardeşim odaya geldi elinde su balonu vardı bana abi bağlar mısın dedi bende tamam dedim elime aldım ıslak olduğu için elimden kaydı ve yere düştü laptopa 1-2 damla su gitti anında kapandı bende tekrar açmaya çalıştım ama çısssss diye sesler gelmeye başladı ve açılmadı ne yapabilirim

laptop bunlardan birisi
15 kilo pirinç al içine yatır aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

Geçmiş olsu yani ne diyim pirince yatıramazsın kurumasını bekle

hangi parça bozulmuş olabilir off ya 10 yıllıktı ama çok iyiydi bee i5 2. nesil işlemcisi vardı şimdikilerde celeron var
Hocam Dökülen Yere Bakmalısınız. Başka bir çözümü yok

Pirincin içine koy beklesin 24 saat
Geçmiş olsu yani ne diyim pirince yatıramazsın kurumasını bekle
15 kilo pirinç al içine yatır aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
6 aydır dolapta yatıyor zaten

Hocam Dökülen Yere Bakmalısınız. Başka bir çözümü yok
dökülen yeri bilmiyorum ki azcık kapağında su vardı klavyede 1-2 damla vardı sadece klavyeden girmiş olabilir anakart gitmiş olabilir

sökmeyi biliyorum zaten söktüm ama su yoktu içinde açılmıyor
Parçayı çekmiş yada ısıdan kurutmuş olabilir.
Bir garanti gönderin ve yalan söylemeyin derim.
Eğer garantisi varsa

Merhaba arkadaşlar pc toplamadan önce sadece monitörüm ve laptopum vardı bende laptopu masanın altına koymuştum kasa gibi kullanıyordum hep şarjda duruyordu bir gün kardeşim odaya geldi elinde su balonu vardı bana abi bağlar mısın dedi bende tamam dedim elime aldım ıslak olduğu için elimden kaydı ve yere düştü laptopa 1-2 damla su gitti anında kapandı bende tekrar açmaya çalıştım ama şarj girişinden çızzzz diye sesler gelmeye başladı ve açılmadı ne yapabilirim

laptop bunlardan birisi
bozuldu herhalde geçmiş olsun

Kısadevre olmuş gibi

Geri