laptop sarjda kullanma sorun olur mu

PixiS

80+
Reaksiyon skoru
26
Dostlar Merhaba, elimde Huawei D16 laptop var bazen çalışırken uzun işlerim oluyor ve sarjda kullanmam gerekiyor laptobu sarjda kullanmam sorun yaratır mı ?

Dostlar Merhaba, elimde Huawei D16 laptop var bazen çalışırken uzun işlerim oluyor ve sarjda kullanmam gerekiyor laptobu sarjda kullanmam sorun yaratır mı ?
Sorun olacağını sanmıyorum şu anki laptopumun bataryası çıkmıyor ve bataryada kullanınca düşük performans alıyorum o yüzden 1.5 senedir falan şarzda kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim.

Yazılımlarını yükleyerek bilgisayarı yönlendirebilirsin mesele ben My Asustan sürekli şarjda kalacak şekilde ayarlıyorum %60 ın üstüne şarj çıkmıyor pil ömründen yemesin diye.

Yazılımlarını yükleyerek bilgisayarı yönlendirebilirsin mesele ben My Asustan sürekli şarjda kalacak şekilde ayarlıyorum %60 ın üstüne şarj çıkmıyor pil ömründen yemesin diye.
%100 de olsa sağ altta pil yüzdesi gösteren yerde priz işareti oluyor sarjda olduğu zaman tahminime göre direk prizden alıyor gücü

Geri