Sorun olacağını sanmıyorum şu anki laptopumun bataryası çıkmıyor ve bataryada kullanınca düşük performans alıyorum o yüzden 1.5 senedir falan şarzda kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim.Dostlar Merhaba, elimde Huawei D16 laptop var bazen çalışırken uzun işlerim oluyor ve sarjda kullanmam gerekiyor laptobu sarjda kullanmam sorun yaratır mı ?
Yazılımlarını yükleyerek bilgisayarı yönlendirebilirsin mesele ben My Asustan sürekli şarjda kalacak şekilde ayarlıyorum %60 ın üstüne şarj çıkmıyor pil ömründen yemesin diye.Dostlar Merhaba, elimde Huawei D16 laptop var bazen çalışırken uzun işlerim oluyor ve sarjda kullanmam gerekiyor laptobu sarjda kullanmam sorun yaratır mı ?
Ben araştırdım kendim de şarj hariç kullanmıyorumDostlar Merhaba, elimde Huawei D16 laptop var bazen çalışırken uzun işlerim oluyor ve sarjda kullanmam gerekiyor laptobu sarjda kullanmam sorun yaratır mı ?
%100 de olsa sağ altta pil yüzdesi gösteren yerde priz işareti oluyor sarjda olduğu zaman tahminime göre direk prizden alıyor gücüYazılımlarını yükleyerek bilgisayarı yönlendirebilirsin mesele ben My Asustan sürekli şarjda kalacak şekilde ayarlıyorum %60 ın üstüne şarj çıkmıyor pil ömründen yemesin diye.