Laptop sarjda takılo değilken oyunlarda kasıyo yardım

Reaksiyon skoru
72
MSI GL65 9SD-033XTR i7-9750H 2.60GHz 16GB 256GB SSD 6GB GTX 1660 Tİ

Laptopum oyunlarda kasıyo sarjda takılı olunca kasmıyo neden böyle yeni aldım laptop bilmiyorum ilk defa aldım

Dostum şarjdan çıkınca otomatik olarak güç tasarrufuna veya o tarzda bir şeye geçebilir, bu laptoplarda normaldir.

Laptoplarda durum böyle, şarjda değilken bataryanın verdiği güç ile oyunlardan tam performans alamazsın.

Performans ve güç ayarlarından pildeki ayarları en üst performansa alırsan biraz daha akıcılaşır ama pil çok hızlı biter. Tabi yine de hiç bir zaman şarjdaki performansı vermez.

Muhtemelen performansını kısıyor ve pilin daha uzun gitmesi için az fps veriyor internetten ufak bir araştırma ile pile değilde performansa önem vermesini sağlayabilirsiniz
MSI GL65 9SD-033XTR i7-9750H 2.60GHz 16GB 256GB SSD 6GB GTX 1660 Tİ

Laptopum oyunlarda kasıyo sarjda takılı olunca kasmıyo neden böyle yeni aldım laptop bilmiyorum ilk defa aldım

Normal olan bir durum zaten bu.Laptopta performans odaklı bir işlem yapacaksan fişe takacaksın herhangi bir zararı yok.Güç moduna al gerçi alsan bile bu fiş olayı değişmeyecek.Oyun oynarken takmalısın.Batarya ile ancak internette takılırsın.

Şarzdayken biyerden güç alamadığı için daha az verimlilik veriyor

Çok normal.

Geri