Neler Yeni

Laptop satın alma tavsiyesi (vergiyle alakalı)

omertr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer İkizoğlu
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve 20k civarında yeni bir laptop almak istiyorum fakat Cumhurbaşkanının seçim sonrası tek sefere mahsus olan vergi indirimi aklıma geliyor kararsız kalıyorum. Bu vaadin gerçekleşme ihtimali nedir ne zaman olur onu da bilmiyorum haliyle. Doların seçimden sonra 23-24 bandına yükselme ihtimali olduğu söyleniyor(ytd). Ayrıca parayı dolara çevirmek nasıl bir fikir olur seçim sonrası alacak olursam? Sizlerin fikrini almak istiyorum teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve 20k civarında yeni bir laptop almak istiyorum fakat Cumhurbaşkanının seçim sonrası tek sefere mahsus olan vergi indirimi aklıma geliyor kararsız kalıyorum. Bu vaadin gerçekleşme ihtimalini nedir ne zaman olur onu da bilmiyorum haliyle. Doların seçimden sonra 24-25 bandına yükselme ihtimali olduğu söyleniyor(ytd). Ayrıca parayı dolara çevirmek nasıl bir fikir olur seçim sonrası alacak olursam? Sizlerin fikrini almak istiyorum teşekkür ederim.
Bence seçim sonrası vergiler düşer öyle al çünkü çoğu partinin vaadi aynı bu şekil

TİTAN.

80+ Platinum
Seçim sonrası erddoğan kazanırsa dolar kesin yükselir başka parti kazanırsa düşer ama şu anda indirim bulunduğu zaman alınabilir
Vergi indirimi söylense bile o kadar kolay yapılamaz ben olsam üzerine ekleyip 4060lı yada 4050li cihaz alırdım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve 20k civarında yeni bir laptop almak istiyorum fakat Cumhurbaşkanının seçim sonrası tek sefere mahsus olan vergi indirimi aklıma geliyor kararsız kalıyorum. Bu vaadin gerçekleşme ihtimalini nedir ne zaman olur onu da bilmiyorum haliyle. Doların seçimden sonra 24-25 bandına yükselme ihtimali olduğu söyleniyor(ytd). Ayrıca parayı dolara çevirmek nasıl bir fikir olur seçim sonrası alacak olursam? Sizlerin fikrini almak istiyorum teşekkür ederim.
Acil değilse bence dolar olarak tut elinde. Seçimlerden sonra ak koyun kara koyun belli olacak. Biz araba alacağız diye tüm parayı dolara çevirdik, elimizde öyle tutuyoruz. YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçim sonrası erddoğan kazanırsa dolar kesin yükselir başka parti kazanırsa düşer ama şu anda indirim bulunduğu zaman alınabilir
Vergi indirimi söylense bile o kadar kolay yapılamaz ben olsam üzerine ekleyip 4060lı yada 4050li cihaz alırdım
Başka parti geldiğinde bir süre istikrarsızlık yaşanır ve dolar düşüşe geçmez diye düşünüyorum kısa vadede

Acil değilse bence dolar olarak tut elinde. Seçimlerden sonra ak koyun kara koyun belli olacak. Biz araba alacağız diye tüm parayı dolara çevirdik, elimizde öyle tutuyoruz. YTD

Başka parti geldiğinde bir süre istikrarsızlık yaşanır ve dolar düşüşe geçmez diye düşünüyorum kısa vadede
Bu arada yanlış anlaşılmasın para denkleşene kadar dolar olarak tutuyoruz.

omertr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer İkizoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocalarım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve 20k civarında yeni bir laptop almak istiyorum fakat Cumhurbaşkanının seçim sonrası tek sefere mahsus olan vergi indirimi aklıma geliyor kararsız kalıyorum. Bu vaadin gerçekleşme ihtimali nedir ne zaman olur onu da bilmiyorum haliyle. Doların seçimden sonra 24-25 bandına yükselme ihtimali olduğu söyleniyor(ytd). Ayrıca parayı dolara çevirmek nasıl bir fikir olur seçim sonrası alacak olursam? Sizlerin fikrini almak istiyorum teşekkür ederim.
hocam hiçbirinin lafına inanmayın kaçtır aynı şeyi söylüyorlar zaten :kekw:

TİTAN.

80+ Platinum

Bu arada yanlış anlaşılmasın para denkleşene kadar dolar olarak tutuyoruz.
Bence geçer ama bu Siyasetçilerin dediğini yapacak anlamına gelmiyor

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Vergiler düşer de kur aynı mı kalır? Şuan Tr de en iyi yöntem parayı bulduğun al bişey alacaksın. Hiç düşünme al sonra ah vah deme

canofcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
YiğitCan Akbaşlı
bir kısım dolar olarak tut demiş tama mantıklı olabilir dolar her geçen gün artıyor ama şöyle de bir şey var ürünlerin fiyatı da her geçen gün artıyor
bayz hocama katılıyorum

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
bir kısım dolar olarak tut demiş tama mantıklı olabilir dolar her geçen gün artıyor ama şöyle de bir şey var ürünlerin fiyatı da her geçen gün artıyor
bayz hocama katılıyorum
Ürünlerin fiyatının artması dolar kurundan kaynaklı. (Teknolojik ürünler için)

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Normal de öyle de bizim ülkemizde dolar kurundan hızlı artıyor her şey. Dolar 1 arttıysa 3 zam geliyor mübarek
Ürünlerin fiyatının artması dolar kurundan kaynaklı. (Teknolojik ürünler için)

Top Bottom