Orada Linux yazdığına bakmayın siz kutudan çıkardığın zaman Linux ile karşılaşmıyorsunuz. EFI Shell menüsü ile karşılaşıyorsunuz. Windows'u kendiniz kurmanız lazım.Peki bunda linux yazısı var alırsam w10 kurabilrim değilmi w10 driverleri felan ?
Orada Linux yazdığına bakmayın siz kutudan çıkardığın zaman Linux ile karşılaşmıyorsunuz. EFI Shell menüsü ile karşılaşıyorsunuz. Windows'u kendiniz kurmanız lazım.Peki bunda linux yazısı var alırsam w10 kurabilrim değilmi w10 driverleri felan ?
Çok teşekkürler hocam yardımların yardımlarınız için.Orada Linux yazdığına bakmayın siz kutudan çıkardığın zaman Linux ile karşılaşmıyorsunuz. EFI Shell menüsü ile karşılaşıyorsunuz. Windows'u kendiniz kurmanız lazım.
Ekran kartı daha iyi onun 700TL o kadar büyük bir fark değil bence. Onu almaya çalışmanın öneririm.Peki o bütçeye çıkamazsam sizce bu olur mu ? Dediğinizi almaya çalışacağım ama biraz bütçe zorlar gibi
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bende linuxlu almıştım. Kolayca w10 kurabilirsin merak etme.Peki bunda linux yazısı var alırsam w10 kurabilrim değilmi w10 driverleri felan ?
Bende linuxlu almıştım. Kolayca w10 kurabilirsin merak etme.Peki bunda linux yazısı var alırsam w10 kurabilrim değilmi w10 driverleri felan ?
Teşekkürler hocam yardımlarınız için dediğinize karar kıldık çok çok sağolun.Ekran kartı daha iyi onun 700TL o kadar büyük bir fark değil bence. Onu almaya çalışmanın öneririm.
Post automatically merged:
Bende linuxlu almıştım. Kolayca w10 kurabilirsin merak etme.
Post automatically merged:
Bende linuxlu almıştım. Kolayca w10 kurabilirsin merak etme.
Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullan dostum.Teşekkürler hocam yardımlarınız için dediğinize karar kıldık çok çok sağolun.
Eğer alamazsanız buna bakınTeşekkürler hocam yardımlarınız için dediğinize karar kıldık çok çok sağolun.