Yardım Laptop Sıcaklık Değerleri Normal mi

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
976
Merhaba arkadaşlar ilk defa masaüstünden laptopa geçtim bu sıcaklık değerleri normal mi işlemci 90 derecelere kadar çıkıyor fan hızını kontrol edebileceğim yükseltebileceğim bir yer yok mu , soğutucu almama önerir misiniz iş görürmü hangi soğutucuyu almalıyım tavsiye verebilir misiniz bu arada laptop lenovo ideapad gaming 3
Adsız.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu açtıktan sonra biraz daha oyuna evam ettim erkan kartı 80 işlemci 95 zaman zaman da daha yüksek değerleri gördü ne yapmamı önerirsiniz

Merhaba arkadaşlar ilk defa masaüstünden laptopa geçtim bu sıcaklık değerleri normal mi işlemci 90 derecelere kadar çıkıyor fan hızını kontrol edebileceğim yükseltebileceğim bir yer yok mu , soğutucu almama önerir misiniz iş görürmü hangi soğutucuyu almalıyım tavsiye verebilir misiniz bu arada laptop lenovo ideapad gaming 3
Alıntıyı görüntüle

konuyu açtıktan sonra biraz daha oyuna evam ettim erkan kartı 80 işlemci 95 zaman zaman da daha yüksek değerleri gördü ne yapmamı önerirsiniz
1 tık çok bence cpu 85 geçmemeli

%49 kullanımla 91 derece biraz fazla gibi. prime95 falan yapsan 100-110 derece olur heralde. fan hızlarını manuel kontrol edebiliyorsan yükseltebilirsin.

Şu videodakileri yapın.

Benim laptop da gaming 3. Lenovo vantage indirebilirsiniz oradan bazı ayarlar yapılabiliyor. Bir de bu ısı değerlerini hangi oyunda elde ettiniz.

Benim laptop da gaming 3. Lenovo vantage indirebilirsiniz oradan bazı ayarlar yapılabiliyor. Bir de bu ısı değerlerini hangi oyunda elde ettiniz.
oyun forza horizon 4 şimdi lenovo vintage indiriyorum orada manuel fan hızı kontrolü var mı

Şu videodakileri yapın.
videoda fan hızını kontrol etmiyorki işlemcinin gücünü düşürüyor

Son düzenleme:
oyun forza horizon 4 şimdi lenovo vintage indiriyorum orada manuel fan hızı kontrolü var mı

videoda fan hızını kontrol etmiyorki işlemcinin gücünü düşürüyor
manuel fan hızı kontrolü bilmiyom da sadece fan modu var işte yüksek performans denge performansı düşük güç tüketimi gibi şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri